İYİ Parti’li Antalya Büyükşehir ve Kaş Belediyesi Meclis Üyesi Kaş Hasan Nusret Baysal, grup olarak Büyükşehir Meclisi öncesi toplantı yapacak bir salon bulamamaktan yakındı. Akdeniz GERÇEK’e konuşan Baysal, Başkan Türel’den 5 aydan bu yana ayda 2 saat kullanacakları bir oda istediklerini ancak hala bir yanıt alamadıklarını söyledi.

 

5 AYDIR BEKLİYORUZ

Baykal şöyle konuştu:İY Partili Büyükşehir meclis üyeleri olarak Başkan Menderes Türel’den 5 aydan beri Antalya Büyükşehir Belediyesi içeresinde bir grup toplantı odası istiyoruz. Zaten toplam 8 kişiyiz. Ne yazık ki biz grup toplantımızı meclisin hemen dışında bulunan halka açık olan ve çay kahve içilen salonda yapmak zorunda kalıyoruz. Her seferinde ‘vereceğim’ diyor ama hala yaptığı bir şey yok. Biz para istemiyoruz, pul istemiyoruz, üstümüze tapu da istemiyoruz. Koskoca Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde ayda 2 saat toplantı yapacağımız küçücük bir salon da mı yok?”

 

İYİ PARTİ’Yİ GÖRMEZDEN GELİYOR

Kasım meclisine kadar Başkan Türel tarafından bir çözüm bulanamaması halinde sürpriz bir protesto yapabileceklerini hatırlatan Baykal, “Sayın Menderes Türel, İYİ Parti’yi neden görmezden geliyor, neden ciddiye almıyormuş gibi görünüyor onu da anlamış değiliz. Oysaki İYİ Parti, Antalya’da 250 bin oy almış, 3 milletvekili çıkarmış Antalya’nın kilit partisi durumundadır. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AKP’den sonra en büyük salon bize ait ama Antalya’da grup toplantımızı yapacak bir salonunuz bile yok. Eğer Kasım ayı meclisine kadar bize grup toplantılarını yapacağımız bir oda bulunamazsa İYİ Parti grubu olarak sürpriz bir protesto bile yapabiliriz” diye konuştu.  Senem KÖR

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim