CHP Antalya İl Yönetimi’nden Hasan Kiraz, Ersan Dereli, Filiz Tıraş, İhsan Özden, Dursun Özorman, Fatma Hakikat, Hüseyin Öztaş, dün akşam saat 17.00’da kadar istifa dilekçilerini verdiler. CHP Muratpaşa İlçe yöneticileri, İsmail Uğurbaş, Serpil Üstün, Bülent Büber, Faruk Palalar, Konyaaltı İlçe yöneticileri Kudret Kaçmaz, Esma Şık, Ali Kemal Kurtoğlu, Ahmet Şanlı da istifa kervanına katılan diğer isimler oldu. CHP Kepez İlçe yönetiminden ise sadece Cafer Turgay’ın istifa ettiği bildiriliyor.

 

-----------------------------

CHP Merkez Yönetim Kurulu(MYK), Yüksek Seçim Kurulu’nun(YSK)seçim takvimini beklemeden 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimler için adaylık başvurularını başlatmaya karar vermiş ve belirlenen tarihleri genelge ile parti örgütlerine göndermişti.  CHP Genel Merkezi'nden örgüte gönderilen genelgede aday adayı olmak isteyen il, ilçe ve belde başkanları ile yönetim kurulu üyelerinin 1 Ekim - 12 Ekim arası görevlerinden istifa etmeleri istendi. Ayrıca milletvekilleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve muhtarların adaylık için istifa etmelerinin zorunlu olmadığı belirtilmişti. CHP’den belediye başkan aday adayı olmayı düşünenlerin de 1 Ekim ve 19 Ekim tarihleri arasında aday adaylığı başvurusunu yapmaları istenmişti.

CHP Genel Merkezi’nin genelgesine göre yerel seçimlerde aday adayı olmak isteyen il ve ilçe yöneticileri ile belirlenen süre dün saat 17.00’da doldu.  Buna göre, CHP Antalya İl Başkanlığı’ndan 7, Muratpaşa İlçe Başkanlığı’ndan 4, Kepez İlçe Başkanlığı’ndan 1, Konyaaltı ilçe Başkanlığı’ndan ise 4 yönetici dün istifa etti..

CHP Antalya İl Yönetimi’nden Hasan Kiraz, Ersan Dereli, Filiz Tıraş, İhsan Özden, Dursun Özorman, Fatma Hakikat, Hüseyin Öztaş, dün akşam saat 17.00’da kadar istifa dilekçilerini verdiler. CHP Muratpaşa İlçe yöneticileri, İsmail Uğurbaş, Serpil Üstün, Bülent Büber, Faruk Palalar, Konyaaltı İlçe yöneticileri Kudret Kaçmaz, Esma Şık, Ali Kemal Kurtoğlu, Ali Şahin de istifa kervanına katılan isim oldu.  CHP Kepez İlçe yönetiminden ise sadece Cafer Turgay’ın istifa ettiği bildiriliyor.(Haber Merkezi)

 

 

Editör: TE Bilisim