CHP’li İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, bir dönem daha İbradı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Akdeniz GERÇEK’e konuşan Küçükkuru, 15 Ekim Pazartesi günü resmi başvurusunu yapacağını kaydederek, “Partimiz için İbradı’nın çok önemli. Geçen seçimi nasıl aldıysak bu seçim de gücümüzü göstereceğiz. İbradı’da birlikte hareket etme kararı aldık ve seçimi tekrar almak için var gücümüzle çalışacağız. Çok iddialı olduğumuzu söyleyebilirim” dedi.

 

DAHA FARKLI ALACAĞIZ

AKP’nin de İbradı’yı almak için işi sıkı tuttuğunu kaydeden Başkan Küçükkuru, “Duyduğuma göre belediye başkanlığı için 4-5 aday adayı var. Ancak hangi aday olursa olsun biz İbradı’yı tekrar alacağız. Geçtiğimiz seçimde AKP adayıyla aramızda 75 oy fark vardı. Biz 910 alırken, onlar da 835 oy aldı. Ancak biz bu kez işi sıkı tutuyoruz, seçime daha farklı alacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Pazartesi günü aday adaylığımızı açıkladıktan ve partimizden onay aldıktan sonra daha güçlü bir şekilde seçim hazırlıklarına başlayacağız” diye konuştu.

 

KAFAM ÇOK RAHAT!

Küçükkuru, CHP genel kurulunda Genel Başkan Adayı olarak Muharrem İnce’yi desteklemesinin, adaylığının önünde engel olup olmayacağına yönelik bir soruya ise şu yanıtı vardı: “Ben kesinlikle böyle bir şey olacağını düşünmüyorum. Bu konuda kafamız çok rahat. Parti içi mücadele artık geride kaldı. Şimdi tek hedefimiz önce İbradı’yı almak. Ardından da Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni Cumhuriyet Halk Partisi saflarına katmak. Bunun için tüm partililer olarak el birliğiyle son dakikaya kadar gece gündüz demeden çalışacağız.” Senem KÖR

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim