Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül ile birlikte Kemer Sebze Pazarı’nda aşure dağıttı. Aşure dağıtımına halk yoğun ilgi gösterdi.

 

Kemer Belediyesi’nin Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında düzenlediği aşure ikram etkinlikleri devam ediyor. Aşure dağıtımım üçüncü durağı Kemer Sebze Pazarı oldu. Pazar girişinde kurulan stantta kazan başına geçen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül; Kemer halkına, turistlere ve pazarcı esnafına aşure dağıttı. Etkinliğe Kemer Belediye Meclis üyeleri Semih Top ile Recep Yılmaz da katıldı.

 

“AŞIMIZI PAYLAŞMAYA BEKLİYORUZ”

Kemer Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Ramazan ayında olduğu gibi Muharrem ayında da paylaşım ruhunu yaşattıklarını kaydeden Başkan Mustafa Gül, “Beldibi’nden Çıralı’ya kadar 12 mahallemizde aşure ikramlarımız devam edecek Tüm hemşerilerimizi ve ilçemizdeki misafirlerimizi aşımızı paylaşmaya bekliyoruz. Belediye olarak 10 yıldır bu etkinlikleri düzenliyoruz. Bundan sonra da düzenlemeye devam edeceğiz” dedi. 

 

MAHALLE MAHALLE AŞURE İKRAMI

Kemer Belediyesi’nin aşure ikramları önümüzdeki günlerde Kemer Giyim Pazarı, Çamyuva semt pazarı, Arslanbucak semt pazarı, Beldibi semt pazarı, Kuzdere semt pazarı, Göynük semt pazarı ve Çıralı semt pazarında devam edecek. (Haber Merkezi)

 

Editör: TE Bilisim