Antalya OSB ikinci kısımda yer alan istasyonun açılış törenine Antalya Vali Yardımcısı Nurettin Ateş, Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Döşemealtı Kaymakamı Cengiz Cantürk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur, Antalya OSB Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TOTAL Oil Türkiye AŞ Lojistik Direktörü Yaşar Taşkıran, çok sayıda oda ve dernek başkanı ile Bölge sanayicileri katıldı.

SANAYİCİNİN HER KURUŞA İHTİYACI VAR

Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından yap-işlet-devret modeli ile Bölgeye kazandırılan istasyonun açılışında konuşan Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, “Burayı, pompanın çalıştığı ilk gün değil, kazmanın vurulduğu ilk gün kirasını almak suretiyle, cebimizden bir kuruş harcamadan organize sanayi bölgemize kazandırdık. İhaleyi alan kardeşimiz, bu bakımdan Bölgemize büyük bir hizmet sunmuştur, kendisine teşekkür ediyoruz. Ancak beklentimiz bununla sınırlı değildir. Bir arabası ile bin arabası olan sanayicimize aynı ve maksimum düzeyde kaliteli ve indirimli hizmetin verilmesi yönünde de bir talebimiz ve beklentimiz vardır. Çünkü sanayicimizin, cebine konacak her delikli kuruşa ihtiyacı olduğu bir dönemdeyiz. Bugün yaşadığımız süreç içerisinde denizin bittiğinin hepimiz çok iyi farkındayız” dedi.

HEYECANIMIZA ORTAK OLUN

AOSB’den verilen bilgiye göre, ilerleyen dönemlerde yapılacak tüm organizasyon ve yatırımlara sanayicilerin dokunuşunu beklediklerini aktaran Bahar, “Antalya halkının da bu organize sanayiye çok iyi bakmasını rica ediyoruz. Çünkü yakında yeni yapacağımız yatırımlarla, özellikle teknoloji geliştirme bölgesine yapacağımız yatırımlarla, Antalya’nın sosyal dokusuna sağlayacağımız katkının ne kadar önemli olduğunu göstereceğiz. Sizlerin de bizlerle birlikte olmasını, bu heyecanımıza katkı sağlamanızı hassaten rica ediyoruz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim