Türkiye'nin geleceği için binlerce şehidin, milli birlik ve beraberlik ruhu içinde canları pahasına, özgürlük ve bağımsızlık meşalesinin sonsuza dek sönmemek üzere yakıldığı büyük bir zafer olan 30 Ağustos Zaferi, Antalya’da görkemli törenlerle kutlanıyor.

Antalya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıldönümü kutlamaları saat 09.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın topluca söylenmesi ile başlayacak..Saat 09.45’te Antalya Valisi, Garnizon Komutanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Antalya Valiliği’nde tebrikleri kabul edecek..

Büyük Zaferin kutlamalarına saat 10.00’da halkın bayramının kutlanması,İstiklal Marşı, bir subay tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma, bir öğrenci tarafından büyük zaferi anlatan şiir okunması, halk oyunları gösterisi ve resmi geçit töreni ile devam edilecek..

3’ncü piyade Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanlığı Bandosu saat 08.30-09.30 saatleri arasında Cumhuriyet Meydanı’nda 30 Ağustos Konseri verecek..

Muratpaşa Belediyesi’nin geleneksel 30 Ağustos Zafer Bayramı Konseri saat 20.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek. 30 Ağustos Konseri’nin solisti Göksel..

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde saat 10.00’da Antalya Spor Salonu’nda Eskrim Turnuvası düzenlenecek, saat 13.00-17.00 saatleri arasında Cavide- Faruk Kadam Gençlik Merkezi’nde ‘Zafer Bizimdir’ resim sergisi açılacak.. Etkinlikler kapsamında 31 Ağustos günü(yarın) saat 10.00’da Antalya Spor Salonu’nda Atıcılık Turnuvası gerçekleştirilecek.(Haber Merkezi) 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim