Muratpaşa Belediyesi 21 ağustos Salı günü başlayacak olan Kurban Bayramı öncesinde 396’sı memur 31’i sözleşmeli 226’sı işçi kadrolarında bulunan 653 personeline toplamda 1 milyon 29 bin 185 TL bayram ikramiyesi ödemesi yaptı. 1 milyon 29 bin 185 TL tutarında olan bayram ikramiyeleri personellerin banka hesaplarına Kurban Bayramından 1 hafta önce yatırıldı.

Muratpaşa Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Belediye  Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa Belediyesi çalışanları olarak toplumun mutluluğu için dökülen alınteriyle eve ekmek götürdüklerini belirterek, “Bu alınteri Muratpaşa Belediyesi’ni birçok alanda parmakla gösterilen bir noktaya taşıdı. Tüm çalışanlarımızın bu ikramiyelerini huzur ve mutluluk içinde harcamalarını diliyorum” diye konuştu.

Sorunsuz bir Bayram için görev başındalar

Muratpaşa Belediyesi, 21 Ağustos Salı günü başlayacak ve 24 Ağustos Cuma günü sona erecek Kurban Bayramı süresince ilgili müdürlüklerde kesintisiz hizmet verecek. Hizmetlerde bir aksaklık olmaması için bayram süresince Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlükleri vardiyalı olarak, Park ve Bahçeler, Fen İşleri Müdürlükleri ise olası olumsuz durumlar için nöbetçi ekipler bulundurarak hizmet verecekler. Vatandaşlar; uyarı ve şikâyetlerini, 444 80 07 numaralı Turunç Masa Çağrı Merkezi’ne iletebilecek.(Haber Merkezi)  

 

Editör: TE Bilisim