Muratpaşa Belediyesi Encümeni; iki kez askıya çıkan ve 20 Temmuz itibariyle askıdan inen Fener, Çağlayan, Güzeloluk, Yeşilova, Kircami, Zümrütova, ve Tarım Mahalleleri’ni kapsayan parselasyon dosyasına yapılan itirazları değerlendirdi. Muratpaşa Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Kırcami planlamasındaki 7 mahallenin parselasyon dosyası; değerlendirmesi için, 15 Ağustos’ta Büyükşehir Belediyesi Encümeni’ne gönderildi. Büyükşehir Belediyesi Encümeni’nin değerlendirmesinin ardından da tescil işlemleri için Muratpaşa Kadastro Müdürlüğü’ne gönderilecek.

 

‘15 AĞUSTOS’TA GÖNDERDİK’

Kırcami planlamasında gelinen aşamayı; ‘30-40 yıldır çözülmeyen Kırcami Planımızı Tapuya, kadastroya gönderecek duruma geldik’ diye değerlendiren Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal şöyle konuştu; “Fener, Çağlayan, Güzeloluk, Yeşilova, Kırcami, Zümrütova ve Tarım Mahallelerimizi kapsayan alanı içeren parselasyona yapılan itirazları Belediye Encümenimiz değerlendirdi. 15 Ağustos tarihi itibariyle de Büyükşehir Belediyesi’ne gönderdik. Büyükşehir Belediyesi Encümeni de; değerlendirecek. Oradan; tescil işlemleri için Muratpaşa Kadastro Müdürlüğü’ne, ardından da; tapu tescil işlemleri için Muratpaşa Tapu Müdürlüğü’ne gönderilecek.”

 

‘MUTLULUK YAŞIYORUZ’

Planlama sırasındaki yaklaşımı nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal; 30-40 yıldır çözülmeyen Kırcami Planlamasını yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Parselasyon dosyasının, Büyükşehir Belediyesi’ne gönderildiği tarih olan 15 Ağustos’un doğum günü olmasını kaderin cilvesi, tatlı bir tesadüf olarak olarak değerlendiren Başkan Uysal; “Dürüstçe, vatan, millet ve insan uğruna mücadelenizi veriyorsanız yolunuz bir şekilde açılıyor” dedi. Haber Merkezi

 

 

 

Editör: TE Bilisim