Antalyalı gazeteci Koray Geçgel, önceki akşam, adres sorma bahanesiyle yanına gelen bir kişinin saldırısına uğradı. Saldırının ardından hastaneye kaldırılan Koray Geçgel’in vücudunda morluklar ve kırıklar olduğu tespit edildi. Saldırı sonrası suçluların ve azmettiricilerin yakalanması için suç duyurusunda bulunan Koray Geçgel’in avukatlarının saldırının yapıldığı yerde kamere kayıtlarını olduğu ve emniyete teslim ettikleri belirtildi.

Antalya’da nefretle karşılanan saldırı olayı önceki akşam Olay, Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi'nde meydana geldi. Kale Çizgisi programına katılmak için Koza TV stüdyosunun önüne gelen Gazeteci Koray Geçgel’e kimliği belirlenemeyen bir kişi adres sorma bahanesiyle yaklaşıp saldırdı.  Saldırının ardından hastaneye kaldırılan Koray Geçgel’in vücudunda morluklar ve kırıklar olduğu tespit edildi. Saldırı sonrası suçluların ve azmettiricilerin yakalanması için suç duyurusunda bulunan Koray Geçgel’in avukatlarının saldırının yapıldığı yerde kamere kayıtlarını olduğu ve emniyete teslim ettikleri belirtildi. Geceyi hastane kontrol altında geçiren Koray Geçgel’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

TSYD'DEN ÇİRKİN SALDIRIYA KINAMA

Olayın ardından, Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Şubesi, gazeteci Koray Geçgel’e yapılan saldırıyı kınadı. Yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Üyemiz Gazeteci Koray Geçgel’e yapılan fiziksel saldırı ve darp haberini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Bilinmesini isteriz ki; alçakça yapılan bu saldırılar mesleğini icra eden hiçbir arkadaşımızı yıldıramayacaktır. Bu hain saldırı sadece meslektaşımız Koray Geçgel’e değil, tüm gazetecilere yapılmıştır. Kimliği belirlenemeyen saldırganın yaptığı bu insanlık dışı davranışı lanetliyor ve bu kişinin bir an önce yakalanarak yüce Türk adaletine teslim edilmelerini diliyoruz. Bu elim olayın sonuna kadar takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz ve başta spor gazetecileri olmak üzere bu konuda tüm meslektaşlarımızın da yanımızda olacağına inanıyor, meslektaşımız ve üyemiz Koray Geçgel’e acil şifalar diliyoruz”(Haber Merkezi)

 

Editör: TE Bilisim