Kemer Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle Türkiye Otelciler Federasyonu’nun koordinasyonunda düzenlenen 2.  Türkiye Festivali, Rusya'nın başkenti Moskova'da bulunan Krasnaya Presnya Park'ında açıldı. 12 Ağustos Pazar gününe kadar devam edecek festivalde Kemer Belediyesi tarafından açılan stantta ilçenin doğal güzellikleri, tarihi zenginliği ve insanlarının misafirperverliği anlatılıyor.

 

KEMER STANTINA YOĞUN İLGİ

Fuara katılan Kemer Belediye Başkanı ve Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Mustafa Gül, gerek standa yaptığı çalışmalarla, gerekse ikili görüşmelerle ilçenin tanıtımına ve turizmine büyük destek veriyor. Festivaldeki Kemer standı Rusların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başkan Gül, standa gelen konuklarla yakında ilgileniyor.

 

GÜL; “YENİ REKORLAR BEKLİYORUZ”

Festival hakkında bilgi veren Kemer Belediye Başkanı ve Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Mustafa Gül, “Özellikle Rusya'daki fuarlara çok önem veriyoruz. Ruslar ilçemize 'Küçük Moskova' adını taktı. Çünkü Kemer'i adeta ikinci vatanları olarak görüyorlar. Rusya, Ukrayna ve Baltık ülkelerinde katıldığımız bütün fuarlarda ziyaretçi akınına uğruyoruz. Doğal güzelliği, tarihi eserlerinin zenginliği, kaliteli turistik tesisleri Rus dostlarımızın Kemer ilçemize olan ilgisini son derece artırmıştır. Biz bu zenginliklere bir de Kemerli hemşerilerimizin konukseverliğini ekledik. Turistlerimizi ilçemizde en güzel şekilde ağırlıyoruz ve Kemer'den yüzde 100'e yakın memnuniyetle ayrılıyorlar. Bu yıl ve önümüzdeki yıllarda Rusya ve Baltık ülkelerinden Kemer’e gelecek turist sayısında rekor artış bekliyoruz Festivalde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim