Yarışma için en çok başvurunun olduğu Konyaaltı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Konyaaltı Belediyesi’nin de katkıları ile kadın çiftçileri Alanya gezisine götürdü. Gezide kadın çiftçilere Konyaaltı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Canan Otruş ile müdürlüğün teknik elemanları  Esra Betül Kale Gündüz, Gülşah Yılmaz ve Umut Şahin eşlik etti.

Konyaaltı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, teleferikle Alanya Kalesi’ne çıkan çiftçi kadınlar, manzaranın büyüleyici güzelliğini fotoğraflarla ölümsüzleştirdi. Alanya Kalesi’nden Dim Çayı’na geçen gezi ekibi, şehir gürültüsünden uzakta dinginliğin ve serinliğin keyfini çıkardı.

31 Temmuz’da ön elemelerle başlayan Kadın Çiftçiler Bilgi ve Kültür Yarışması, 5 Eylül’de yapılacak ilçeler finalinin ardından 20 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’de Antalya Kültür Merkezi’nde (AKM)  il finalinin yapılması planlanıyor. Kadın çiftçilerin bilgi, kültür ve deneyimlerini geliştirmesi amacıyla düzenlenen yarışma neticesinde dereceye girenlere para ödülü verilecek. (Haber Merkezi)

 

Editör: TE Bilisim