Türkiye Spor Yazarları Derneği(TSYD)Antalya Şubesi Yönetim Kurulunu ağırlayan Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, bu yılın Antalyaspor için feda yılı olması gerektiğini söyledi. Antalyaspor’dan verilen bilgiye göre, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde yer alan başkanlık makamında Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek ile Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Geven, Ali Tongülüs, Erkan Erman, Murat Özgen ve Ersin Aydın’ı ağırlayan Bulut, hem TSYD Yönetim Kurulu üyelerinin sorularını yanıtladı hem de kendilerinden destek istedi.

“TEMLİKLER KALKMALI VE KAYNAKLAR BULUNMALI”

Antalyaspor’un şuanda bulunduğu mali durum hakkında iletilen sorulara yanıt veren Bulut, “Temlikler kalktığında ve istasyon yeri satıldığında bu kentin havası değişecektir. Bugünkü mali krizi yalnızca temlikleri kaldırarak ve kaynaklar bularak yenebiliriz. Bu yolda da siz değerli basın mensuplarının desteğine ihtiyacımız var. Sizlerden, camiamızın birlik olması için destek bekliyoruz. Hepimize çok büyük görevler düşüyor. Bu bütünlüğü sağlarsak; hak ettiğimiz yere geleceğimizden hiç şüphemiz yok” dedi.

“TRİBÜNDE TAKIMINA SAHİP ÇIKAN BİR ANTALYA GÖRMEK İSTİYORUZ”

Temlik konusunu aştıkları zaman başka projeler hakkında konuşur hale geleceklerine inandıklarını belirten Cihan Bulut, bu yılın Antalyaspor için feda yılı olması gerektiğinin altını çizerek, “Ben, Antalya’yı, Antalyaspor’a sahip çıkmaya davet ediyorum. Bu kulüp, hepimizin. Bu yolda atılacak ilk adım da kombine bilet satışlarına destek olmaktır. Kombine bilet alan ve hatta tribünde takımına sahip çıkan bir Antalya görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“BELEDİYELERİMİZ DE TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMALI”

Antalya’nın 19 ilçe belediyesinden de destek beklediklerini aktaran Bulut, “Antalyaspor’un kaynaklarından elde etmeyi planladığımız gelirler var. Bu gelirlerle ilgili hedeflerimize ulaşmamız için, belediyelerimizin de taşın altına elini koymasını bekliyoruz. Zaman, birlik olma zamanıdır. El birliğiyle, kulübümüze sahip çıkma zamanıdır. Localarımızdan, kombine biletlerimize, stadyum isim hakkımızdan, forma-şort sponsorluğuna kadar pek çok kalemle ilgili destek beklentimiz var” dedi.

“TSYD ANTALYA ŞUBESİ OLARAK HER TÜRLÜ KATKIYA HAZIRIZ”

Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek ise; hem dernek hem de gazeteci olarak her zaman Antalyaspor’a destek için hazır olduklarını belirterek şunları söyledi: “Kulübümüzün mali açıdan büyük bir çıkmazda olduğunu görüyoruz. Bu konuda gerek Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Şubesi olarak gerekse de kişiler olarak katkıda bulunmak isteriz. Konuyla ilgili yapılması gereken ne ise yapmaya hazırız. Birlik ve beraberlik içerisinde takımımız ait olduğu yerlere taşımak hedefindeyiz.”(Haber Merkezi)

 

.

 

Editör: TE Bilisim