-Özden, sektörün bütün sorunlarını, ihtiyaçlarını ve çözümlerini en iyi bilen isimlerden olan Mehmet Ersoy’un Kültür ve Turizm Bakanı olarak atanmasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın turizme verdiği önemin göstergesi olduğunu kaydetti

 

-------

 

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özden, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ile yine ilk kabinenin Dışişleri Bakanı olarak yeniden görevine getirilen Mevlüt Çavuşoğlu’nu yürekten tebrik ettiklerini söyledi. Özden, turizmci Mehmet Ersoy’un Kültür ve Turizm Bakanı olarak atanmasını, turizmin başkenti kabul edilen Antalya’da hizmet veren sektör temsilcileri olarak büyük sevinçle karşıladıklarını söyledi.

 

SORUNLARI VE ÇÖZÜMLERİ BİLİYOR

Özden, özellikle sektörün bütün dinamiklerini, sorunlarını, ihtiyaçlarını ve çözümlerini en iyi bilen isimlerden olan Mehmet Ersoy’un Kültür ve Turizm Bakanı olarak atanmasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın turizme verdiği önemin göstergesi olduğunu kaydetti. Özden, “Sektör bileşenlerini yakından tanıyan Bakanımız Mehmet Ersoy’un, çözüm bekleyen sorunlarımıza kısa sürede kalıcı çözümler getireceğine inancımız sonsuzdur. Turizm sektörüne 25 yılı aşkın süredir hizmet eden Bakanımız Mehmet Ersoy ile sıkıntılarımızı kısa sürede atlatacağımızı umut ediyoruz. Turizmciler olarak, Ersoy ile birlikte sektörümüzün hızla büyüyerek 2023 hedeflerine kısa sürede varacağına inanıyoruz. Bakanımızla hep birlikte Türkiye’yi dünya turizminde zirveye taşıyacağız” dedi.

 

TURİZM BAKANLIĞI ELÇİSİ

Antalyalı turizmciler olarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk kabinesinde Dışişleri Bakanı olarak yeniden görevine getirilen Mevlüt Çavuşoğlu’nu yürekten tebrik ettiklerini de kaydeden Ahmet Özden, “4’üncü  kez göreve gelip, Dışişleri Bakanı olan Antalyalı Bakanımızla onur ve gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyoruz. Dışişleri Bakanlığının yanında Turizm Bakanlığı elçisi olarak turizm sektörüne göstermiş olduğu destekten dolayı ayrıca çok takdir ve teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

İNANCIMIZ TAMDIR

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özden, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sayın Bakanlarımızın liderliğinde ve vizyonunda turizm sektörünün büyük atılım içerisinde olacağı şahsım ve TÜRSAB ailesi olarak inancımız tamdır. Kültür ve Turizm Bakanlığı gibi çok önemli bir bakanlığa sektörden birinin atanması her türlü takdirin üzerindedir. Bu sonucu yüce milletimize armağan etmiş olan Sayın Cumhurbaşkanımıza şükran, sevgi ve saygılarımızı arz eder, yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde görev alan tüm değerli bakanlarımıza başarılar dileyerek, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim