AK Antalya Milletvekili Atay Uslu ve Demre Gençlik Kolları Üçağız'dan Kaleköy'e kürek çekti.  Demre Üçağız Mahallesi’ buluşan Uslu ve partili gençler,  2li ve tekli olarak kanolara bindiler ve kürek çekerek Kaleköy'e geçtiler. 

 

 

AKP İl Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Milletvekili Atay Uslu ve partili gençler Kaleköy'de esnafla buluşup sohbet edip, 70 yıl sonra tekrar açılan Kaleköy Camisi'ni ziyaret ettiler. 

Kaleköy'de tarihi evleri ve kaleyi gezen grup adına program sonunda açıklama yapan AKP  Antalya Milletvekili Atay Uslu, "Tarihine, turizmine, doğasına, kültürüne sahip çıkan gençlerimiz ile Üçağız'dan Kekova'ya tarih ve doğa içinde birlikte kürek çektik. Geleceğe kürek çektik. Tarımı, doğası ile tarihi ile Batı Antalya her geçen gün potansiyelini katma değere çeviriyor. Bu etkinlikle gençlerimizin koordinesinde Antalya ve Batı Antalya için farkındalık oluşturmak istedik” dedi.

GENÇLİK GELECEĞE AŞK İLE BAKMALI

“ Gençlik geleceğe aşk ile bakabilmektir” diyen Milletvekili Atay Uslu, şunları söyledi :  

"Gençlerle çalışıyoruz, gençlerle yol yürüyoruz. Doğruyu gençlerle istişare edip, pratiğe geçiriyoruz. Yanlışları gençlerle tespit edip düzeltiyoruz, ülkemiz gençlerle birlikte küresel güç olacak. Medeniyet kodlarımızla beslenen gençlerimizle Türkiye'miz şahlanıyor. Kültür çekirdeklerimizi gençlerimizin sinerjileri ile ulu bir çınara dönüştürüyoruz”(Haber Merkezi)

 

Editör: TE Bilisim