Seçim kampanyasının son derece demokratik bir ortamda sürdürüldüğüne dikkat çeken Taş, “Seçim kampanyası boyunca çalmadık kapı bırakmayan partililerimize ve bizleri evlerinde, iş yerlerinde misafir eden hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

AKP İl Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Ethem Taş, mesajında şu ifadelere yer verdi; “İl yönetimi, İlçe teşkilatlarımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İlçe Belediye Başkanlarımız ve meclis üyelerimiz, gençlik kolları, kadın kolları, ve mahalle yönetimlerimiz ile birlikte koordineli yürütülen çalışmalarda sahada görev yapan binlerce partilimiz, 19 ilçede, mahalle mahalle, sokak sokak gezerek hemşerilerimize 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı ve oy istedi. Büyük bir bölümü Ramazan Ayı’na denk gelen seçim çalışmaları sırasında sabah erken saatlerden sahura kadar durmadan büyük bir özveriyle çalışan partililerimize teşekkürü bir borç biliyorum.”

Antalyalılar bizi bağrına bastı

Seçim kampanyası süresince günde 3 bine yakın ev ziyareti gerçekleştirildiğini söyleyen İl Başkanı Taş, “Başta Takım Kaptanımız Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere tüm vekil adaylarımız ve listeye giremediği halde partimiz için gecesini gündüzüne katarak çalışan aday adaylarımızla vatandaşımızı evlerinde, işyerlerinde ziyaret ettik. Düğünlerde, cenazelerde, mevlütlerde hemşerilerimizle biraraya gelerek acılarını, sevinçlerini paylaştık. Gittiğimiz her yerde bizleri ilgiyle karşılayan, bağrına basan Antalyalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyor tüm hemşerilerimize sevgi ve saygılar sunuyorum ” dedi.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim