Kemer Belediyesi tarafından 17-19 Haziran tarihlerinde düzenlenen 15. Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali'nin final  gecesine CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök ile Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül,  Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, meclis üyeleri Aslı Bayar Ulukapı, Semih Top ve Özcan Çeliktaş ile Kemerliler ve turistler katıldı. Festival kapanış gecesinde  sahneye çıkan Ali Altay söylediği özgün müzik eserleri ve türkülerle Kemerlileri coşturdu.

TURİSTİK TESİSLERE TEŞEKKÜR

Kemer Belediyesi’nden verilen bilgiye göre,  Ali Altay konserinin ardından, festival açılış kortejinin en güzel aracının belirlendiği yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.. Festivalin kortej geçişinde süslemeleri ve şovlarıyla en büyük ilgiyi çekenler Club Aura Kemer birinci,  Güral Premier Hotel's ikinci, Club İnferno Kemer ise üçüncü oldu. Tüm katılımcılara ve jüriye teşekkür plaketleri Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül tarafından verildi. Gül, festivalin sunucusu Özlem Yıldız'a festivale desteklerinden dolayı teşekkür etti ve omuzuna Yörük keyfiyesi taktı.

 

"TURİZMDE YENİ BİR REKOR BEKLİYORUZ"

Törende konuşan Başkan Mustafa Gül, " Festivalimizin yerli turizme büyük katkısı oluyor. Kemer'de 2012 yılından bu yana gerçekleştirdiğimiz tanıtım çalışmaları  sayesinde ilçemizi yerli turistte birinci hale getirdik. Geçen yıl Antalya'ya 10 milyon turist geldi. Bu turistlerin 4 milyonunu Kemer'e aldık.  Geçen yıl ilçemize gelen Rus turist sayısında da 1 milyon 400 bin kişiye ulaşarak yeni bir rekor kırdık. Bu yıl da hem yabancı turist açısından, hem yerli turist sayısı açısından çok iyi gidiyoruz. Yeni bir bir rekor bekliyoruz. Festivalimize katılan tüm hemşerilerime ve konuklarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

 

VOLKAN KONAK COŞTURDU

Festivalin kapanış konserini veren Volkan Konak performansıyla göz  doldurdu. İlçe Stadı'nı dolduran Kemerlilere ve turistlere büyük bir coşku yaşatan Volkan Konak, "Biz şarkı söylerken kalbimizi vermeyiz, hayatımızı verircesine şarkı söyleriz. Lütfen nasiplenin" dedi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Volkan Konak'a,  Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül ve kızları Lavin Gül tarafından çiçek ve festival kupası sunuldu. Final gecesi  havai fişek gösterisiyle son buldu. (Haber Merkezi)

 

 

Editör: TE Bilisim