Antalya, Isparta ve Burdur’da 2 milyondan fazla elektrik abonesine elektrik dağıtım hizmeti veren Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ), tüketicilerin fahri temsilcisi olarak gördüğü muhtarlarla iftar yemeğinde buluştu.

 

AEDAŞ’tan verilen bilgiye göre, Antalya’daki üç bölge müdürlüğünün hizmet alanlarında görev yapan muhtarları ağırlayan AEDAŞ Genel Müdürü Bahadır Müdüroğlu, “Enerji dağıtımını yaptığımız her noktaya, hızlı, kesintisiz ve verimli hizmeti, kusursuz bir şekilde ulaştırmak temel ilkemiz. Bu ilkeler doğrultusunda elektriğin modern yaşamda insan hayatının vazgeçilmez bir parçası olduğu bilinciyle yol alırken siz değerli muhtarların görüş, öneri ve talepleri bizler için çok değerli. Biliyoruz ki sizler bölgenizdeki vatandaşın gözü, kulağı, sesisiniz. Sizin de bizim de en büyük hedefimiz vatandaşımıza daha iyi hizmet vermek. Bu nedenle siz muhtarlarımızdan gelen bilgi ve talepler yatırım kararlarımızı, önceliklerimizi etkiliyor” dedi.

 

KESİNTİSİZ ENERJİ İÇİN KESİNTİSİZ İLETİŞİM

11 Haziran tarihinde Antalya Metropol Bölge Müdürlüğü, 12 Haziran’da Antalya Batı Bölge Müdürlüğü ve 13 Haziran’da ise Antalya Doğu Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen iftar yemeklerinde muhtarlar ağırlandı. Elektrik dağıtım hizmetinde yerel yönetimlerle işbirliğinin öneminin dile getirildiği iftar buluşmalarında kesintisiz enerji için birlikte hangi adımların atılabileceği konuşuldu. AEDAŞ yöneticileri, muhtarlardan gelen talep ve önerileri değerlendirmek üzere not aldı. Muhtarlar da iftar daveti için duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini AEDAŞ yöneticilerine iletti.(Haber Merkezi)

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim