-Muratpaşa İlçesi Doğuyaka Mahallesi Muhtarı Kemalettin Uluçay, Kırcami’nin imarı yapılırken, Doğuyaka, Topçular ve Mehmetcik mahallelerinin 18 uygulaması dışında bırakılmasına tepki gösterdi.

 

-Muhtar Uluçay, “Sözde Kırcami’nin planlaması yapılırken hep birlikte hareket edilecekti. Güneyi niye geçti kuzeyi niye kaldı? Daha sonra hepsi beraber geçseydi. Şimdi ayrı gayri oldu” diye konuştu.

 

Akdeniz GERÇEK’e konuşan muhtar Uluçay, “Kırcami planı yapılırken bütün mahallerinin planları neden hepsi birden geçmedi. Neden bazı muhtarlar bu konuda sessiz kalıyor. Bunların bir menfaatleri mi var? Ben durumdan son derece rahatsız oldum. Bu konuda yetkililerden bir açımlama bekliyorum. Çünkü her gün vatandaş gelip bana bu konuda dert yanıyor. Benim de onlara net bir bilgi verebilmem lazım. Sözde Kırcami’nin planlaması yapılırken hep birlikte hareket edilecekti. Güneyi niye geçti kuzeyi niye kaldı? Şimdi ayrı gayri oldu. Planlamanın kuzeyi güneyi ayrı geçer mi? Peki bu üç mahalle geçmedi o zaman onlar da kalsaydı. Daha sonra hepsi beraber geçseydi” dedi.

 

ÖZTÜRK: SORUN YOK

Muratpaşa Belediyesi İmar Komisyonu Üyesi Ahmet Öztürk ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, herkesin için ferah tutmasını istedi ve bir sıkıntı olmadığını söyledi. Öztürk, şöyle konuştu: “Askıda bir itiraz vardı. Bu itiraz Muratpaşa’dan reddedildi ve Büyükşehir Belediyesi’ne gitti. Orada da reddedilecek ve bir ay içinde geri dönecek. Büyükşehir Belediyesi tatile girmeseydi gündeme gelecekti. Yani sadece bir aylık bir gecikme olacak. Bir sıkıntı yok, sorun 1-2 ay içinde çözülecek.” Kubilay ELDEMİRCİ

Editör: TE Bilisim