CHP Antalya milletvekili adayı Aydın Özer, iki hafta kalan seçimler için çalışmaya son hız devam ediyor. Bugüne kadar 13 ilçede vatandaşla görüştüklerini belirten Özer, “Halkın olumlu yaklaşımı memnuniyet verici ve giderek artan bir Muharrem İnce ilgisi var” dedi.

Basın Ofisinden verilen bilgiye göre, önceki gün Gazipaşa ilçesinde sokak sokak, ev ev, çiftçisinden esnafına çalınmadık kapı bırakmayan CHP Antalya milletvekili adayı Aydın Özer, halkın ilgisinden memnun olduklarını söyledi. Genç, yaşlı herkesin borçlarından söz ettiğini, ekonomik olarak rahat bir yaşam istediklerini belirten Özer, “Vatandaşımız artık kandırılmak istemiyor, mağdur edilmek istemiyor” dedi.

 

HUZURLU BİR TÜRKİYE VAAT EDİYORUZ

 

Bugüne dek oy verdikleri iktidar partisinden umudunu kesen sayısındaki artışın dikkat çekici olduğunu belirten Özer şunları söyledi:

“Ziyaret ettiğimiz Antalyalı vatandaşlarımız yorgun düşmüş halde. Çiftçisinden esnafına yeni bir soluk istiyor. Karar verememiş olanlara politikalarımızı anlatıyoruz, huzurlu bir Türkiye’den söz ediyoruz. Sadece Gazipaşa’da bizzat ikna ettiğimiz vatandaşlarımız oldu. Seçime kadar oranın daha da artacağından eminiz. Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’nin coşkusunu ve enerjisini unutmamak gerek, halkta heyecan yarattı ve geleceğe dair umut arttı.”(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim