24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında hafta sonu Antalya’ya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  hafta sonunda  çeşitli temaslarda bulundu. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile CHP Antalya Milletvekili Adayı İsmail Gül de Kılıçdaroğlu’nun tüm programlarına katıldılar. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu Gazipaşa Havalimanı’nda karşılayan Mustafa Gül ile İsmail Gül, ardından Kılıçdaroğlu’nun Alanya’da ve Manavgat’ta sivil toplum örgütleriyle gerçekleştirdiği toplantılarda hazır bulundular.

ATATÜRK TABLOSU

Kemer Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Alanya ve Manavgat temaslarının ardından Antalya’da bir otelde düzenlenen toplantıda turizm temsilcileri ve meslek odası başkanları ile bir araya geldi. Toplantı sonunda Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile Milletvekili Adayı İsmail Gül tarafından CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na bir Atatürk tablosu hediye edildi.

 

KENT MEYDANINDA İFTAR

Muratpaşa Belediyesi tarafından Muratpaşa Kent Meydanı’nda düzenlenen ve Kılıçdaroğlu’nun onur konuğu olarak katıldığı iftar yemeğinde de hazır bulunan Başkan Gül ve İsmail Gül,  daha sonra havalimanına geçerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu uğurlama törenine katıldılar. Türkiye’nin en genç milletvekili adayı İsmail Gül, programlarda partililer ve vatandaşlar tarafından büyük bir sempati ile karşılandı.  

 

“CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ”

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül,  24 Haziran seçimi hazırlıkları kapsamında Antalya ve ilçelerinde gün boyunca yapılan çalışmaların çok verimli geçtiğini kaydederek, “Antalya’yı bir kez daha onurlandıran Genel Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Biz de partimizin seçimlerde en iyi sonucu olması için canla başla çalışıyoruz” dedi.  (Haber Merkezi)

 

Editör: TE Bilisim