Kırsalda bir isyan var!

 


 

-

 

 

AKP’YE YÖNELİK İSYAN VE RAHATSIZLIK VAR

Sağır, “Daha seçim konuşulmamışken Antalya’nın köylerini gezmeye başlayan iki tane ekibimiz vardı. Çok ciddi manada bir geri dönüş alıyoruz. Kırsalda rahatsızlık tahmin edilenin de ötesinde. Kırsaldan İYİ Parti’ye destek de çok ciddi manada. Kırsalda AKP’ye yönelik büyük bir isyan ve rahatsızlık var. İnsanlar öyle bir hale gelmiş ki; ‘siz ne yapacağınızı biliyorsunuz’ demeniz bile yeterli oluyor” dedi.

 

VATANDAŞ  ZAMLARDAN , TERÖRDEN YORULDU

Nizamettin Sağır, “Antalya’nın her yerinde vatandaştan en çok; ‘artık yorulduk’ cümlesini duyduk. Yani vatandaş kavgalardan, tehditlerden, korkulardan zamlardan, dış tehditlerden ve terör tehditlerinden yoruldu.  Dolayısıyla yorgunluğu gidermek için ne yapmak lazım? Tatile çıkmak lazım. Biz de ilk tatilde Tayyip Bey’i tatile göndereceğiz. Türk milleti de derin bir ‘oh’ diyecek” diye konuştu

 

 

----

 

İyi Parti İl Başkanı Nizamettin Sağır, Antalya’nın merkez ilçelerini yanı sıra kırsalda da AKP’ye karşı büyük bir isyan olduğunu söyledi. Akdeniz GERÇEK’in sorularını yanıtlayan Sağır, bu isyanın 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimlerde sandığa net bir şekilde yansıyacağını iddia etti.

 

ÇOK CİDDİ BİR DESTEK VAR

Yaklaşık bir buçuk ay önce kırsalda köyleri ziyaret etmek üzere iki ekip oluşturduklarını hatırlatan Sağır, “Daha seçimin ismi bile konuşulmamışken Antalya’nın köylerini gezmeye başlayan iki tane ekibimiz vardı. Çok ciddi manada bir geri dönüş alıyoruz. O ekiplerin içerisinde sadece İYİ Parti’nin mensupları yok. Referandum döneminde ‘hayır kampanyası’ için çalışan arkadaşlarımızdan oluşan, eski siyasilerden oluşan ekibimiz var. O ekipler vatandaşla oturup konuşuyor, kırsal bölgedeki rahatsızlık tahmin edilenin de ötesinde. Kırsaldan İYİ Parti’ye destek de çok ciddi manada. Kırsalda AKP’ye yönelik büyük bir isyan ve rahatsızlık var. İnsanlar öyle bir hale gelmiş ki; artık onlarla konuşurken, ‘siz ne yapacağınızı biliyorsunuz’ demeniz bile yeterli oluyor” dedi.

 

MİLLET DERİN BİR “OH” DİYECEK

AKP’nin ülke sorunlarına çözüm üretme konusunda 16 yıldır hiçbir şey yapmadığını da kaydeden Sağır, “Hiçbir derdi doğru dürüst dinlememiş. Söyledikleri sözlerin hepsi boy çıkmış. AKP’nin’ İstikrarın devamı için AKP’ye oy verin’ diye reklam panoları var. Peki istikrar varsa niye baskın seçim istedin o zaman? Antalya’nın her yerinde vatandaştan en çok; ‘artık yorulduk’ cümlesini duyduk. Yani vatandaş kavgalardan, tehditlerden, korkulardan zamlardan, dış tehditlerden ve terör tehditlerinden yoruldu.  Dolayısıyla yorgunluğu gidermek için ne yapmak lazım? Tatile çıkmak lazım. Biz de ilk tatilde Tayyip Bey’i tatile göndereceğiz. Türk milleti de derin bir ‘oh’ diyecek” diye konuştu. Kubilay ELDEMİRCİ

  

Editör: TE Bilisim