Çetin güven tazeledi

 

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın 49 meslek komitesinde 271 meslek komitesi üyesi ve 111 meclis üyeliği seçimi tamamlandı. Davut Çetin, 78 meclis üyeliğini kazandıklarını söylerken, Ali Bahar da başkanlığın hala en güçlü adayı olduğunu iddia etti.

 

 

KIRMIZI’NIN ZAFERİ

49 Grupta yapılan Meslek Komiteleri seçimlerinde mevcut Başkan Davut Çetin’i destekleyen ‘Kırmızı’ renkli listeler 29 grupta seçimden galip ayrılırken Ali Bahar’ı destekleyen ‘Turkuaz’ renkli listeler 12 gruptan önde çıktı. Her iki adayı desteklediği düşünülen ‘Beyaz’ listeler ise 7 gruptan önde ayrıldı. Bunun yanında 37’nci Grup Meslek Komitesi’nde (Restaurant, yiyecek içecek ve eğlence hizmetleri) seçimi ‘Turuncu’ liste rengi ile giren grup kazandı.

 

YENİDE SANDIĞA GİDİLECEK!

Bu sonuçlara göre açıklamalarda bulunan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, “Şu an için seçimlerden 78 Meclis Üyesi ile önde ayrılmış bulunuyorum. Bundan sonraki süreçte Meclis Üyelerimiz önümüzdeki hafta içerisinde Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini yeniden sandığa giderek belirleyecek. Bu sonuçlardan dolayı çok mutluyum. Bizleri yeniden göreve getiren ATSO Üyelerimizin tamamına çok teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Editör: TE Bilisim