CHP’li Hasan Öder’in oğlunun sahibi olduğu M&A Tespih ve Bileklik Mağazası, Sinan Mahallesi’nde açıldı.Açılışa CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin ve CHP Büyükşehir ve Muratpaşa Meclis Üyesi Songül Başkaya da katıldı. 

PEKER CADDESİ’NDE AÇILDI

Cumhuriyet Halk Partili Hasan Öder’in oğlu İlhami Öder'in Mücahit Fatih Bayırlı ile işleteceği M&A Tespih ve Bileklik Mağazası, Sinan Mahallesi Recep Peker Caddesi’nde açıldı.Açılışa CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, CHP’li Büyükşehir ve Muratpaşa Meclis Üyesi Songül Başkaya, CHP milletvekili adaylarından Sevindik Gizli, Korkuteli Belediyesi eski başkanı Adnan Uğurlu, partililer ve vatandaşlar katıldı. Hasan Öder, mağaza açılışına katılan bütün partililer ve vatandaşlara teşekkür etti.

 

22 ÜLKEYE ONLİNE SATIŞ

Açılışta konuşan İlhami Öder, ortağıyla birlikte 2016 yılında tespih ve bileklik pazarına girdiklerini belirterek, “Küçük çapta başladığımız işi çevremizin de desteğiyle büyütmeye karar verdik ve bu mağazayı açtık. Oturmuş bir müşteri portföyümüz vardı. Burada ürün yelpazesini daha da genişlettik. Bunun bize pozitif desteği olacağını düşündük. Mağazamızda bine yakın tespih ve bilekliğimiz var. Bunun yanında erkek takıları, bayan kolyeleri ve küpeleri var. Dünyada 22 ülkeye online satış yapıyoruz” dedi. DenizTOPKAYA

 

Editör: TE Bilisim