-Cumhuriyet Halk Parti’li (CHP)İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, hafta sonu yapılacak CHP Kurultayı’nda Muharrem İnce’yi destekleyeceğini açıkladı.

 

-Küçükkuru, kendisi gibi bir çok belediye başkanı, hatta il başkanının da Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğini düşünmediğini belirterek, “Seçim başabaş geçer” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Parti’li (CHP)İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, hafta sonu yapılacak Olağan Kurultay’da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu değil Yalova Milletvekili Muharrem İnce’ye destekleyeceğini kaydetti. Akdeniz GERÇEK’e konuşan Küçükkuru, şöyle konuştu: “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, bizim için çok değerli ve çok saygıdeğer bir insan. Ülkemizin çıtasının üstünde bir entellektüel. Kesinlikle bağırıp çağıran, şovmenlik yapan birisi de değil. Ama CHP’ye artık ivme kazandırmamızın zamanı geldi. Bence partimize halkın istediği tarzda biri gelirse seçmen gözünde daha da ivme kazanabiliriz.”

 

İNCE İVME KAZANDIRIR

“CHP’nin artık silkinmesinin ve üzerindeki ölü toprağını atmasının zamanı geldi, hatta geçiyor bile. Genel Başkanımızı seviyoruz ama son 3-4 seçimde geride kalmamız bir ‘değişikliği gerektirir’ diye düşünüyorum. Muharrem İnce’nin bu değişimde önemli rol oynayacağını ve partimize önemli bir ivme kazandıracağına inanıyorum. Açıkçası onunla bir patlama yaşayacağımızı düşünüyorum. Toplumun da bu desteği ona vereceğine inanıyorum. Çünkü toplumun da başka gidecek yeri kalmadı. Ülkenin CHP iktidarından başka çıkar yolu yok.” 

 

SEÇİM BAŞABAŞ GEÇER

Küçükkuru, CHP Olağan Kurultayı’nın başabaş geçeceğini  de iddia ederek, “Cumhuriyet Halk Partisi’nde değişim gerektiğine inandığım için oyumu Muharrem İnce’ye vermeye düşünüyorum. Ben doğal bir insanım ve ne düşünüyorsam açık açık söylerim. Benim gibi bir çok belediye başkanının ve il başkanının da Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğini düşünmüyorum. Ayrıca ben seçimin başabaş geçeceğini de düşünüyorum. Çünkü Genel Merkez’deki hava ve kulisler çok farklı” diye konuştu. Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim