Kadın Hastalıkları Doğum Uzmanı ve CHP üyesi Doktor Ali Kızılateş, 3-4 Şubat’ta gerçekleştirilecek kurultay için CHP Genel Başkanlığı seçiminde adaylığını açıklayan İstanbul Barosu eski Başkanı Prof. Ümit Kocasakal’a sosyal medyadan yaptığı açıklama ile destek verdi. Kızılateş,’’ Ümit Kocasakal’ın doğru çizgide, doğru insanlarla, doğru çözümler üreteceğine dair inancım tamdır. Kendisine çıktığı bu zorlu ama onurlu yolda başarılar diliyorum’’dedi.

Kadın Hastalıkları Doğum Uzmanı ve CHP üyesi Doktor Ali Kızılateş,’’ Değerli dostum, hukukun ve adaletin yılmaz savunucusu İstanbul Barosu’nun 3 dönem başkanlığını yapan Prof. Dr. Ümit Kocasakal kendisine uzun süredir yurtiçi ve yurtdışından yapılan çağrılara kayıtsız kalmamış ve bu cumhuriyete, bu güzel insanlara borcunu ödemek, gerçekleri anlatmak, mevcut politikalarla içinden çıkmanın  olanaksız olduğu sorunlarımızı çözmek adına Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı’na aday olmuştur. Üstlendiği bu sorumluluk nedeniyle hem gurur duydum hem de heyecanlandım. İçim içime sığmıyor, yüreğim kıpır kıpır. Görüyorum ki adaylığı, cesur söylemleri, alçakgönüllülüğü, örnek yaşamı, yeni ve temiz yüzü toplumda karşılığını bulmuş; uzun zamandır unutmuş olduğumuz ve hasret kaldığımız heyecanı, coşkuyu ve dalgalanmayı yaratmıştır. Bu rüzgarın önüne engel çıkarmaya çalışmak beyhudedir’’dedi.

MUSTAFA KEMAL’İN ASKERLERİ YENİDEN SORUMLULUK ALMAYA HAZIRLANIYOR

“Artık birilerinin ezberleri bozulmuştur “diyen Kızılateş sözlerini şu şekilde devam ettirdi:’’ Gericinin, bölücünün, mandacının tepkisi bundandır. Ama ok yaydan çıkmıştır, “kral çıplak”tır. Mustafa Kemal’in Askerleri yeniden sorumluluk almaya hazırlanıyor. Tıpkı doğanın ve yaşamın dayattığı gerçekler gibi ülkemizin içinden geçtiği dönem de bu gerçeği bizlere dayatıyor. Ümit Kocasakal’ın doğru çizgide, doğru insanlarla, doğru çözümler üreteceğine dair inancım tamdır. Kendisine çıktığı bu zorlu ama onurlu yolda başarılar diliyorum. Kurtuluş, kuruluştadır.’’  DENİZ TOPKAYA 

Editör: TE Bilisim