Törene Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, TEMA Vakfı Genel Müdürü Oben Akyol, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İbrahim Evrim, TEMA Vakfı Antalya İl Temsilcisi Aysel Çınar'ın yanı sıra, saha ve gönüllülük bölümü çalışanlarıyla Antalyalı gönüllüler katıldı.

Antalya'da yürüttükleri faaliyetleri anlatan Aysel Çınar, "Vakfımıza daha çok gönüllünün katılmasını istiyoruz" dedi. Ardından söz alan Oben Akyol, vakıflarının gücünü gönüllülerden aldığını söyledi. Akyol, "Yurdun dört bir yanında 700 bin gönüllüsü bulunan vakfımız, gönüllülerimizle birlikte birçok işe imza atıyor. Başta toprak olmak üzere varlıkların korunması için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

Açılışın onur konuğu Ümit Uysal ise vatanın iki çeşit korunacağının altını çizdi. Sınır boyunca ve sınır ötesinde vatan için mücadele eden TSK'dan örnek veren Uysal, "Askerlerimizin sınırı koruma görevi nasılsa bizlerin de vatan topraklarını, yeşili koruma görevimiz var" diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokole teşekkür plaketi verildi. Açılışın ardından ofisi gezen protokol, çalışmalar hakkında bilgi aldı. DHA

 

 

Editör: TE Bilisim