Kemer Belediyesi Kemer’deki turizmcilerle el ele vererek ilçe tanıtımı ve turizmine hizmet veriyor. Bu kapsamda Kemer Belediyesi tarafından bu yıl 14’ü yurtdışında, 1’i yurt içinde olmak üzere 15 turizm fuarında stant açılacak.

 

HOLLANDA-UTRECHT TURİZM FUARI

Kemer Belediyesi 2018 yılının fuar takvimine Hollanda-Utrecht Turizm Fuarı ile başladı. Fuara Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül adına Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel katılırken, Kemer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Sadettin Karatekeli ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Uluşah Toğan da Kemer standında görev alıyor. Fuarın ilk gününde Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Ömer Arısoy ile Kültür ve Turizm Antalya İl Müdürü İbrahim Acar da Kemer standını ziyaret ederek Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel ile görüştü ve Kemer heyetine başarılar diledi.

 

 

KEMER’İN GÜZELLİKLERİ ANLATILIYOR:

Kemer Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, 14 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek Hollanda-Utrecht Turizm Fuarı’nda Kemer’in doğal güzellikleri, tarihi eser zenginliği, kaliteli turistik tesisleri, insanlarının misafirperverliği anlatılıyor. İlçeyi tanıtıcı çeşitli broşür ve promosyonların dağıtıldığı Kemer standına Hollandalı turizmciler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

 

TURİZM CENNETİ KEMER

Kemer turizmini daha ileriye taşımak için çalıştıklarını kaydeden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül,  “Tanıtımı en iyi yapan belediye bizim belediyemizdir. Diğer belediyeler yılda 2-3 fuara katılırken biz yılda 16 fuara katılarak tanıtımı en etkili şekilde yapıyor ve ilçe turizmimize hizmet ediyoruz. Kemerimizde kitle turizminin yanı sıra doğa turizmi, sağlık turizmi, spor turizmi ve daha birçok alternatif turizm olanağı var. Yani dünyada ne kadar turizm destinasyonu varsa Kemer’de bunların hemen hemen hepsini bulmak mümkün. Bu geniş turizm seçeneklerimizi ülkemizde ve dünyada her gittiğimiz yerde anlatıyoruz” diye konuştu.(Haber Merkezi)

 

 

 

Editör: TE Bilisim