Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kente artı değer katan büyük yatırımları gerçekleştirirken, bir yandan da toplumun her kesimine hitap eden sosyal projelerini de aralıksız olarak sürdürüyor. İnsan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet eden Manavgat Belediyesi, sosyal hayatta daha fazla yer almaları amacıyla kadınlara yönelik projelere de ağırlık vermeye devam ediyor. Başkan Şükrü Sözen, son olarak Manavgat’ın Sarılar Mahallesi’nde yaptırdığı “Kadın Spor Merkezi’nin açılışını 15 Ocak 2018 Pazartesi günü Saat 16.30’da halkın ve kadınların katılımıyla birlikte yapacak.

 

3 KATLI BİNADA

Manvavgat Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Sarılar Mahallesi Muhittin Ersoy Caddesi, Petrol Ofisi karşısında 3 katlı binada hizmet verecek olan Manavgat Belediyesi Kadın Spor Merkezi’nin yakında açılacak olması, kadınlar arasında büyük heyecan yarattı. Merkezden yararlanmak isteyen kadınların Manavgat Belediyesi Halk Masası’na müracaat ederek üye kaydı yaptırmaya devam ettikleri belirtildi. Manavgat Belediyesi Kadın Spor Merkezi’nde” daha sağlıklı bir beden için gerekli olan fitnes, aerobik, pilates ve zumba gibi spor içerikli eğitimlerin verileceği açıklandı.

 

KİLO KONTROLÜ SAĞLANACAK

Yeni açılacak olan Kadın Spor Merkezi’nden isteyen hanımlar için kilo kontrollerini sağlayabilecekleri haftanın belli günlerinde ve saatlerinde diyetisyen desteği sağlanacak. Kadınların sağlıklı ruhsal gelişimi için gerekli olan uzman psikolog ve hukuk danışmanlık hizmetleri de verilecek. Kadın Spor Merkezi’nde kadınlarımızın hoby kurslarına katılarak resim ve ahşap boyama dersleri alabileceği bir mekanın da bulunacağı vurgulandı.

 

SOSYAL PROJELERE DEVAM

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat’ta yaşayan tüm kadınların sosyal, ekonomik ve bireysel olarak gelişimlerine katkı verecek olan projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini söyledi. Başkan Sözen, “Bir yandan büyük yatırımlarımızı hayata geçirirken sosyal projelerde de geri kalmamaya özen gösteriyoruz. Manavgat’ta yaşayan kadınlarımızın daha aktif, daha yaratıcı, daha toplum içinde özgüvenli olmalarını istiyoruz. Bu yüzden kadınlara yönelik çalışmalarımızı artırıyoruz. Kurs eğitim merkezlerimiz, Gençlik Merkezlerimiz ve Toros Kadınları Emek Pazarı Projemizde hedefimize ulaştık sayılır. Sarılar’da açacağımız Kadın Spor Merkezimizden de kadınlarımızın en üst düzeyde yararlanmalarını sağlayacağız.”(Haber Merkezi)

 

 

Editör: TE Bilisim