-Delegelerin desteğiyle tekrar CHP Kaş İlçe Başkanlığına seçilen Ulaş Akbaş, ilk dönemlerinde çok başarılı işlerin altına imza attıklarını ancak daha yapacak çok işleri olduğunu söyledi.

 

- Akbaş, AKP’li Kaş Belediyesinin çevresel konularla ilgili bu güne kadar başarısız bir belediyecilik ortaya koyduğunu da iddia ederek, “4 yılda bu işi kaldıramadıkları net bir şekilde ortada” dedi.


 

Geçtiğimiz hafta yapılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kaş İlçe Kongresi’nde delegelerin oylarıyla tekrar başkan seçilen Ulaş Akbaş ve yönetiminde yer alan isimler, ilçe seçim kuruluna giderek mazbatasını aldı ve ardından ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Partililerin kendisine ve yönetimine verdiği destek dolayısıyla teşekkür eden Akbaş, “İlk dönemimizde çok başarılı işlerin altına imza attık ancak Kaş’ta daha yapacak çok işimiz var. Herkes bizi izlemeye devam etsin” dedi.

 

KAŞ’I GERİ ALACAĞIZ

Kaş CHP İlçe Örgütü olarak önlerinde çok önemli hedefleri olduğunu da kaydeden Akbaş, “Üyelerimizin verdiği yeni bir güç ve azimle hiç bıkmadan, usanmadan çalışmaya devam edeceğiz. Öncelikli hedefimiz Kaş Belediye başkanlığını geri almak. Yeni yönetimimizi de bu hedef doğrultusunda oluşturduk. Partililerimizin bana ve yönetim kurulumuza verdiği bu desteği ve güveni boşa çıkarmamak için tüm gücümüzle 2019 seçimlerine hazırlanacağız” diye konuştu.

 

RANTA “DUR” DİYECEĞİZ

Kaş’ın Akdeniz’in incisi olduğunu üzerine basarak vurgulayan Akbaş, bölgeyle ilgili rant planları olanları da sert bir dille uyardı. Akbaş şöyle konuştu: “AKP’li Kaş Belediyesi, çevresel konularla ilgili bu güne kadar başarısız bir belediyecilik ortaya koydu. 4 yılda mevcut yönetimini bu işi kaldıramadığı gözükmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında doğaya, tarihe ve yeşile saygılı, Kaş’ın gerçekten hak ettiği belediyecilik anlayışını kuracağız. Kaş ile ilgili rant planları olanlara da izin vermeyeceğiz.” Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim