Demokrat Parti(DP)Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal, aralarında Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Hasan Subaşı’nın da bulunduğu DYP ve ANAP kökenli bir grup siyasetçinin Antalya’da İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le buluşmasına ’koltuk sevdası’  dedi..     

Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal, başını Hasan Subaşı'nın çektiği DYP ve ANAP kökenli bir gurubun geçtiğimiz günlerde Antalya'da bir otelde İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile buluşmasına tepki gösterdi. Subaşı ve diğer katılımcıların Akşener’le görüşmesine” Demokrat Parti ile ve Demokrat Parti kültürü ile bağdaşmayan hareketleri ancak ve ancak 'koltuk sevdası' yorumunu getiren Kartal, "Demokrat Parti'nin logosu neden kırattır? Bunu o toplantıya katılan büyüklerimiz ve arkadaşlarımız biliyor olmalıydı. Makam ve mevki bizim için hiçbir zaman hedef olmamıştır. Demokrat Parti kültüründe devlete hizmet, millete hizmet vardır. O toplantıdaki arkadaşlarımız yine çok iyi bilirler ki atın çiftesi pek olur" dedi.

Yazılı bir açıklama yaparak, Demokrat Parti çatısı altında siyaset yapanları kendi çıkarlarını değil ülke ve millet çıkarlarını düşündüğünün altını çizen DP Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal, "Biz siyasi menfaat ve beklenti uğruna safımızı değiştirmedik.Duruşumuzu hiç bozmadık. Bundan sonra da bozmaya niyetimiz yok. Hiçbir zaman unutulmasın ki, zeybeğimi idam ettiler ama davası dimdik ayaktadır. Merkez sağın tek adresi Demokrat Partidir ”şeklinde konuştu.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim