CHP Parti Meclisi(PM) Üyesi ve Antalya Milletvekili Devrim Kök, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e nezaket ziyaretinde bulundu. Kök, Başkan Gül’e çalışmalarında başarılar diledi. Gül ise Devrim Kök’e teşekkür plaketi sundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Devrim Kök, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti.

Kemer Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Başkan Gül’ü CHP’ye katılımından dolayı tebrik eden Devrim Kök, “Sosyal demokrat bir belediyeye yakışır bir şekilde sosyal belediyecilik örneği sergiliyorsunuz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Biraz önce partimizin ilçe başkanlığında bir toplantı düzenledik. Kemer’in sorunlarını saptayıp meclis gündemine taşıyacağız” diye konuştu.

 

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Nazik ziyaretin nedeniyle Devrim Kök’e teşekkür eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “TBMM’de ve Parti Meclisi’nde Antalya’yı en iyi şekilde temsil ediyorsunuz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Kemer’in sorunlarına eğildiniz için de teşekkür ediyoruz. Elbirliği içinde ilçemize en iyi hizmeti vereceğime inancım tamdır” dedi. 

 

TEŞEKKÜR PLAKETİ

Ziyarette CHP Kemer İlçe Başkanı Erdem Cesur, Kaş İlçe Başkanı Ulaş Akbaş, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, Belediye Meclis Üyesi Semih Top da hazır bulundu. Başkan Gül, ziyaret anısına Devrim Kök’e teşekkür plaketi sundu. (Haber Merkezi)

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim