Konyaaltı Belediyesi’nin ödüllü projesi Yaşlılar Kreşi hizmete açılıyor. 200 kişilik çok amaçlı salonu, spor salonu, kuaför ve derslikleriyle son derece modern Yaşlılar Kreşi, ekim ayında hizmete açılıyor.

Konyaaltı Belediyesi Aynur-İrfan Kamil Bileydi Yaşlı Kreşi’nde tefrişat çalışmaları tamamlandı. Ön kısmında bulunan park alanı ve tefrişatıyla tüm çalışmaların tamamlandığı Yaşlı Kreşi ve Kadın Sanat Eğitim Lokali, son derece modern yapısıyla da Uncalı Mahallesi’ne değer katıyor. 15 gün içinde kayıt almaya başlayacaklarını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kreşin ekim ayında hizmete açılacağını bildirdi.

Konyaaltı Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, projenin yaklaşık 5 milyon liraya mal olduğunu ifade eden Muhittin Böcek, “30 Mart 2014 Yerel Seçimleri öncesi söz verdiğimiz projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Bu projelerden biri olan Yaşlılar Kreşi ve Kadınlar Sanat Lokali’nin tefrişat çalışmalarını tamamladık. 200 kişilik konferans salonu, el sanatları atölyeleri, müzik, bilgisayar ve yabancı dil gibi derslikleri, kütüphane, ilk yardım odaları, spor salonu, kuaförü ve çocuk oyun salonları ile hazır olan Yaşlı Kreşi ve Kadın Sanat Eğitim Lokalini ekim ayında hizmet açacağız.” dedi.

Çalışan ailelerin yaşlı anne ve babalarının gündüz saatlerinde vakit geçirebileceklerini dile getiren Başkan Muhittin Böcek, "Özellikle çalışan aileler, gündüz saatlerinde zaman ayırmakta güçlük çektikleri büyüklerini Yaşlı Kreşine bırakabilecekler. Gündüz saatleri içinde bir çok etkinliğin yer aldığı kreşimizde, büyüklerimiz sosyalleşip keyifli zaman geçirebilecekler. Böylece çalışmak durumunda olan yetişkinlerde gönül rahatlığıyla işe gidebilecekler" diye konuştu.(Haber Merkezi)

 

Editör: TE Bilisim