Akdeniz  Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu (BESYO) Öğretim Görevlisi ve AKUT Antalya Birim Sorumlusu Yılmaz Sevgül, Tahtalı ve Sivri Dağ'da gün batımı ve gün doğumunu fotoğrafladı.

 

 

AKUT Antalya Birim Sorumlusu Yılmaz Sevgül, Tahtalı ve Sivri Dağ'a foto-safari turu düzenledi. 2014 yılında üçüncü kitabı'Dağ Başında Enkaz Altında'yı hazırlayan Yılmaz Sevgül, fotoğraf tutkusunu sürdürüyor. Düzenlenen tırmanış etkinliklerinde, doğa turlarında ve öğrencileriyle birlikte katıldığı yaz ve kış kamplarında fotoğraf çeken Sevgül, son olarak Tahtalı ve Sivri Dağ çevresini kapsayan foto safariye çıktı.

 

 

Safari süresince gün doğumunu ve gün batımını fotoğraflayan Sevgül, bulutların dağların üzerindeki görünümlerini de fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştirdi. Üç gün süren safari süresince, gelecekte çıkarmayı planladığı ikinci kitabın hazırlıklarını yapan Yılmaz Sevgül, arşivini çoğaltmaya devam ettiğini belirtti. Hard diskinde 30 bin karenin üzerinde arşiv oluştuğunu anlatan Sevgül, "Dağ Başında, Enkaz Altında" isimli kitabım ile diğer kitaplarımda da bol fotoğraflı anlatımlarda bulundum. Özellikle Olympos Dağı'nın Görkemi' adlı kitabımda sadece fotoğraflar yer aldı. Dördüncü kitabımın hazırlıkları sürüyor. Çok farklı olacak" dedi.(DHA)

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim