Tatlı Park mağazalar zinciri, ‘Tatlının Park Alanı’ sloganıyla İstanbul’da bulunan 40 Şubesi’nin ardından geçtiğimiz aylarda 41. Şubesini açarken, 26 Ağustos 42’inci şubesini Muratpaşa İlçesi Kızılsaray mahallesi Güllük Caddesi no:48’de açtı.

 

-Tatlı Park yetkilisi Mehmet Güngör, tereyağlı tatlılarıyla çok iddialı olduklarını ifade ederek, “Bayramda tatlısız kalmak istemiyorsanız siparişinizi şimdiden vermeyi unutmayın “dedi.

 

HEM TOPTAN HEM PERAKENDE

Antalya’nın en işlek caddelerinden olan Güllük’te (LC Waikiki Mağazası karşısında) cumartesi günü Antalyalılar’ın hizmetine giren Tatlı Park’ın açılış törenine çok sayıda davetli katıldı. Fabrika satış mağazası olarak toptan ve perakende olarak satış yapılacak olan Tatlı Park’ta cevizli ve fıstıklı baklavadan, cevizli ve fıstıklı kadayıfa, tulumba ve şekerpareden, Sütlü Nuriye ve Cevizli Bülbül’e kadar birçok tatlı çeşidi uygun fiyata bulmak mümkün olacak.

 

SİPARİŞ VERMEYİ UNUTMAYIN

Tatlı Park yetkilisi Mehmet Güngör, ‘Tatlının Park Alanı’ sloganıyla İstanbul’da bulunan 40 Şubesi’nin ardından 41’inci şubesini Topçular Mahallesi Aspendos Bulvarı Kardelen İş Merkezi’nde açan Tatlı Park’ın, 42’inci şubesini de kent merkezindeki Güllük’te hizmete sunduğunu kaydetti. Güngör, fiyat ve kalite olarak tereyağlı tatlılarıyla çok iddialı olduklarını ifade ederek, “Antalya’da çok kısa sürede müşterilerimizin damak tadına hitap etmeyi başardık. Kurban Bayramı’nda tatlısız kalmak istemiyorsanız tatlı siparişinizi şimdiden vermeyi unutmayın “diye konuştu. Deniz TOPKAYA

 

Editör: TE Bilisim