KASAİD Antalya Şubesi öncülüğünde Yazar Sinan Meydan’ın ‘K Harfi Yeterlidir yapıtı Tiyatro Sanatçısı Utku Erişik’in tiyatrosunda izleyici ile buluştu.

Muratpaşa Belediye Kültür Salonu’nda Kadının Sosyal Hayatını Araştırma ve İnceleme Derneği’nin  (KASAİD) Antalya Şibesi’nin organizasyonu ile gerçekleşen gösterim yoğun ilgi görürken siyasi parti temsilcileri de katıldı. KASAİD Antalya Şube Başkanı Fisun Urunga, ’’ 'K harfi yeterlidir' de belgelerin ışığında tiyatro sahnesi aydınlandı. Tarih sanatla yalanları yendi. Akl-ı Kemal gerçeği yarınlara bakışımızı güçlendirdi. Ne iyi ettik de, böyle bir projeyi hayata geçirdik. Sezon başından beri izleyicilerimizin heyecanını hep yüreğimizde hissettik. Kimi yerlerde bir slogana bile dönüştüğü oldu, oyunumuzun adı. Kadının Sosyal Hayatını Araştırma ve İnceleme Derneği KASİAD'ın düzenlediği organizasyonla oyunumuzu Antalyalılarla buluşturduk”  dedi.

 Urunga son dönemde TVNet'te yayımlanan "Derin Tarih" isimli programda Atatürk'ün manevi kızı Afet İnan’a yapılan hakaret sonrasında dernek olarak suç duyurusunda bulunduklarını bu süreçte bu oyunun sergilenmesinin kendileri için anlamlı olduğunu dile getirdi. Tiyatro gösteriminin ardından Tiyatro Sanatçısı Utku Erişik salonda bulunan en genç 5 katılımcıya Atatürk’ün Nutuk’unu hediye etti. Ayrıca salonda bulunan en yaşlı 1 kişiye de çiçek hediye etti. KASAİD Antalya Şube Başkanı Füsun Urunga Utku Erşik’e plaket takdim etti. DENİZ TOPKAYA

Editör: TE Bilisim