Dünyanın en büyük akvaryum komplekslerinden Antalya Akvaryum'a Küba'dan 3 fok balığı getirildi. Ziyaretçiler, Setareh, Amigo ve Milad adlı foklarla fotoğraf çektirip havuzda birlikte de yüzebiliyor. Foklar, ziyaretçilerini öperken fotoğraf da çektiriyor.

 

Antalya Akvaryum, 131 metrelik uzunluğu ve 3 metrelik genişliğindeki tünel akvaryumuyla dünyanın en büyük akvaryum komplekslerinden biri özelliğini taşıyor. Konyaaltı sahiline çok yakın mesafedeki akvaryum, Antalya'da turizm sezonunun en yoğun dönemin başlamasıyla yerli ve yabancı turist akınına uğruyor.

 

ENERJİ GETİRDİLER

Antalya Akvaryum'a, Küba'dan yeni misafirler geldi. Yaz başında Küba'dan Amigo, Setareh ve Milad adlı üç fok balığı geldiğini belirten Akvaryum Genel Müdürü Kemal Kumkumoğlu, “Akvaryuma inanılmaz güzel bir hareket ve enerji getirdiler. Çok beğeniliyorlar. İnsanlarla, çocuklarla çok güzel iletişim kuruyor ve sevgi gösteriyorlar. Buraya gelenler camlı alandan izleyebiliyor ve saat başı küçük şovlar yapılıyor. İsteyenler foklarla yakınlaşabiliyor. Onlara dokunup balık beslemesi yapabiliyor. Havuzda birlikte yüzebiliyorlar" dedi.Özel havuzda isteyenler için fotoğraf çekimi ve küçük şovlar yapan foklar, ziyaretçilerini öperken fotoğraf da çektiriyor. DHA

 

Editör: TE Bilisim