Antalya Otobüsçüler Odası’na Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından Kayyum atandı. Atanan Kayyum nedeni ile olağanüstü seçim kararı alındı. 15 Haziran’da ise odada olağanüstü seçim yapılacak.

Antalya Otobüsçüler Odası Mevcut Başkanı Yasin Arslan, 15 Haziran’da olağanüstü seçime gidileceğini ve seçimde şimdilik kendisinin dışında bir adayın olmadığını belirtti. Arslan, zor bir dönemde esnaf arkadaşlarımın takdiri, yönetim kurulunun kararı ile göreve getirildiğini hatırlatarak, “Bu onurlu göreve layık olabilmek adına birlik beraberliği tahsis edebilmek uğruna elimden gelen bütün gayreti gösterdim ve durumdan daima onur duydum. Şehrimizin yöneticileri ile ortalama bir uyum içinde çözüm odaklı işler yaptığımıza inanıyorum. Bu çerçevede esnafımızın menfaatleri uğruna önemli kazanımları da elde ettiğimizi düşünüyorum. Büyükşehir belediye başkanımız Menderes Türel ile ulaşım da yaşanan sıkıntıların çözümüne yönelik atılan adımlarda daima esnafımızın haklarını gündeme getirdim. Sayın başkan artık esnafımız ile bir araya gelerek istişareler çerçevesinde hareket ettiğini kendisi birçok kez beyan etmiştir” dedi.

 

15 HAZİRAN’DA OLAĞANÜSTÜ SEÇİM

Arslan, Antalya Otobüsçüler Odası’nın 15 Haziran’da olağanüstü seçime gideceğini hatırlatarak, “Bilindiği üzere önceki oda başkanlarımız için gelen müfettiş raporlarını inceleyen ilgili bakanlık odamızın seçime gitmesi gerektiği yönünde karar verdi. Bu karar çerçevesinde 15 Haziran 2017 tarihinde odamız seçime gidecektir. Seçime gitme kararı ile ilgili olarak atanan kayyum bir prosedürü yerine getirecektir. Atanan kayyuma bir başka anlam yüklemeye çalışmak ancak art niyetli bir yaklaşımın ürünü olduğunu öncelikle belirtmek isterim. Odamızın çok daha güçlü, şehrin yönetiminde söz sahibi olabilmesi için yine değerli büyüklerim ve kıymetli esnaf arkadaşlarımla yaptığım istişare neticesinde şahsımın aday olması gerektiğini belirttiler.  Onların bu kanaati ve fikri şahsımı çok mutlu etti. Çünkü bugüne kadar daima birlik ve beraberlik içinde esnafımızın menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğimi düşünüyorum. Adaylığım asla sadece kişisel bir tercih değildir. Bugün aday olsam da, başkan olsam da önce bir ulaşım esnafı olduğumu biliyorum. Odamıza her zaman her koşulda destek vereceğimi ifade eder saygılar sunarım” diye konuştu. DENİZ TOPKAYA 

Editör: TE Bilisim