Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmenler Korosu’nun “Biz bu şarkılarla büyüdük ” temalı nostalji konseri büyük beğeni kazandı.

Şefliğini Aldemir Atilla Konuk Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Erkan Zeybekoğlu ‘nun yaptığı konserde salonu dolduran yüzlerce sanat sever iz bırakan şarkılara birlikte eşlik ettiler. Antalya Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, başarının bir ekip işi olduğunu bunun da en güzel örneğini öğretmenler korosunun yaşattığını söyledi.  Arslan, “Bir yıl boyunca hem öğrencilerin gelecekte iyi biri olması için çaba gösteren öğretmenlerin aynı titizlikle koro çalışmasını sürdürdüler. Bizi geçmişe götürdüler. Kendilerini yürekten kutluyorum bize böyle anlamlı bir akşam konseri yaşattıkları için” dedi.

HER ŞEY SİZİNLE GÜZEL

Sefalar Getirdiniz, Okul Yolunda, Sarmaşık ülleri, Boş Çerçeve, Ben Varım, Her Şey Seninle Güzel,  Karlar Düşer, Büklüm Büklüm, Kimler Geldi, Ah Bir Ateş Ver, Zaman zaman,  Gül Döktüm Yollarına, Ağlama Değmez Hayat, Vatan Marşı Öğretmenler Korosu tarafından seslendirildi.  AKM’yi dolduran sanat severler, “Öğretmenlerimiz çocuklarımızı geleceğe hazırladılar. Bizleri ise geçmişe götürdüler. Kendilerini çok seviyoruz. Bu türlü konserlerin daha çok olmasını istiyoruz” dediler.(Haber Merkezi)   

Editör: TE Bilisim