Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Futbol | Beşiktaş Ankaragücü maçının hazırlıklarına devam ediyor

Beşiktaş Ankaragücü maçının hazırlıklarına devam ediyor

Beşiktaş, Ankaragücü maçı öncesi antrenmanlarını sürdürüyor. Sakatlık durumu belirsiz olan oyuncuların tedavileri devam ederken, takım diğer maçlar için hazırlıklarını yoğunlaştırıyor.

Beşiktaş, Ankaragücü maçı öncesi antrenmanlarını sürdürüyor. Sakatlık durumu belirsiz olan oyuncuların tedavileri devam ederken, takım diğer maçlar için hazırlıklarını yoğunlaştırıyor.

Beşiktaş Ankaragücü maçının hazırlıklarına devam ediyor

Beşiktaş, Süper Lig'in 33. haftasında Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanda, Yardımcı Antrenör Serdar Topraktepe yönetiminde dinamik ısınma hareketleriyle başlandı. Minyatür kaleye şut çalışmalarının ardından basına açık olan bölüm sona erdi. Antrenmanın basına kapalı kısmında ise Ankaragücü maçının taktikleri üzerinde yoğunlaşıldı.

Beşiktaş Ankaragücü maçının hazırlıklarına devam ediyor

Sakatlık Durumu

Beşiktaş'ta, Samsunspor maçında yaşanan sakatlıkların ardından Semih Kılıçsoy ve Mert Günok'un durumu netleşti. Mert Günok'un sağ ayak sırtına aldığı krampon darbesi sonrası cilt kesisi ve ezilme yaralanması yaşadığı belirtildi. Aynı maçta uyluk üst iç kısmında ağrı hisseden Semih Kılıçsoy'un tedavisi de başladı. İkinci yarıdaki lig mücadelesinde forma giymelerinin beklendiği ifade edilirken, Ankaragücü ile Türkiye Kupası'nda oynanacak müsabakaya yetiştirilmeye çalışılıyor.

Beşiktaş Ankaragücü maçının hazırlıklarına devam ediyor

Diğer Oyuncuların Durumu

Savunma hattında tedavileri tamamlanan Onur Bulut ve Arthur Masuaku, antrenmanda yer aldı. Ayrıca Salih Uçan ile Tayfur Bingöl de bireysel çalışmalarını sürdürdü. Sezonu kapatan Ante Rebic'in yanı sıra Samsunspor maçında başına darbe alan Omar Colley ise tedbir amaçlı antrenmana katılmadı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız