Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Otobüsün Arkasına Yazdırdığı Yazıyı Görenler Şaştı Kaldı

Otobüsün Arkasına Yazdırdığı Yazıyı Görenler Şaştı Kaldı

Ramazan Bayramı tatili sırasında TEM Otoyolu'nda çekilen görüntüler, bir otobüsün arkasına yerleştirilen Evlenmek İstiyorum yazısıyla sürücüler arasında tartışma yarattı.

Ramazan Bayramı tatili sırasında TEM Otoyolu'nda çekilen görüntüler, bir otobüsün arkasına yerleştirilen Evlenmek İstiyorum yazısıyla sürücüler arasında tartışma yarattı.

Otobüsün Arkasına Yazdırdığı Yazıyı Görenler Şaştı Kaldı

Ramazan Bayramı tatili sırasında TEM Otoyolu'nda kaydedilen görüntüler, sürücüler arasında tartışma yarattı. 06 DTY 595 plakalı otobüs sürücüsü sürekli şerit değiştirerek trafiği tehlikeye attı ve aracının arkasına "Evlenmek İstiyorum" şeklinde LED'li yazı yerleştirdi. Yazı sürücülerin dikkatini dağıtarak kazaya davetiye çıkardı.

Otobüs Arkasi Yazisi

'Kazaya Davetiye Çıkarıyor'

46 yıldır şoförlük yapan Yakup Can, otobüs arkasındaki yazıların trafikte risk oluşturduğunu belirterek, sürücünün sürekli şerit değiştirerek kazaya davetiye çıkardığını ifade etti. Ancak, bazı meslektaşları durumu normal karşılarken, kamyon arkası yazı geleneğine atıfta bulunarak bu tür yazıların trafikte herhangi bir sorun oluşturmadığını savundu.

Otobüs Arkasi Yazisi2

'Gereksiz ve Tehlikeli'

Kabin görevlisi Salih Yamalı, otobüs arkası yazıların dikkat çekici olduğunu ancak trafikte risk oluşturabileceğini belirtti. Otobüslerin güzergâhını ve şirketlerin reklamını yapabileceğini ancak bu tür yazıların gereksiz ve tehlikeli olduğunu ifade etti.

Otobüs Arkasi Yazisi3

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız