Genç Adam Babasına Küfreden Kişiyi Önce Vurdu Sonra Dövdü

Sarıyer ilçesinde geçen ay gece saatlerinde meydana gelen olayda, Remzi K. ve Ömer B. adlı iki kişi arasında babaya yönelik iddia edilen küfürleşme sonrası bir tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından taraflar ayrıldı ancak husumet devam etti. Ömer B., durumdan rahatsızlık duyarak Remzi K.'yi aramaya çalıştı, ancak ulaşamayınca olayı konuşmak için onu bir arkadaşının ofisine çağırdı.
Silahını Yere Doğrultup Ateş Açtı
Ömer B.'nin daveti kabul eden Remzi K., beline silahını takarak tekel bayiine ait olan ofise gitti. Burada masanın başındaki koltuğa oturan Remzi K., silahını masaya koydu. Bu sırada Ömer B., Remzi K.'ya neden babasıyla aralarında tartışma olduğunu sordu. Remzi K.'nın sert cevabı üzerine ayağa kalkan Ömer B., silahı aldı ve "Amca bu çalışıyor mu?" diyerek ateş açtı.
Ömer B., Remzi K.'yı sağ bacağından vurduktan sonra bir de 8 kez yumruklayarak darbetti. Bu dehşet anları güvenlik kameralarına yansıdı.
Korkutmak Amacıyla Ateş Açtığını İddia Etti
Olayın ardından bir arkadaşının müdahalesiyle, Ömer B. olay yerinden ayrıldı. Baygınlık geçiren Remzi K. ise kendi imkanlarıyla bir hastaneye giderek tedavi altına alındı. Ameliyat sonrasında taburcu edilen Remzi K., polise şikayette bulundu. Polis, Remzi K.'nın ifadesi üzerine harekete geçerek saldırgan olan Ömer B.'yi yakaladı ve gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Ömer B., "kasten yaralama" suçundan tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Ömer B.'nin ifadesinde, korkutmak amacıyla ateş açtığını ve pişman olduğunu söylediği öğrenildi.
Kaynak:İHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.