Adana’da bir eve yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 kişi cezaevine gönderildi. Evde çok miktarda uyuşturucu ve ruhsatsız silah bulundu.
Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi, uyuşturucu ticareti yapan ‘torbacı’ adı verilen kişilere karşı çalışma yürüttü. Yüreğir ilçesindeki PTT Evleri Mahallesi’ndeki bir evde uyuşturucu satıldığı belirlendi ve ekipler eve baskın düzenledi.
Baskında Abdülaziz O., Serhan G., Mehmet B., Mustafa E. ve Melisa A. yakalandı. Evde yapılan aramada, 339,81 gram metamfetamin, 11 uyuşturucu hap, uyuşturucu üretiminde kullanılan 815 gram kimyasal madde, 2 hassas terazi ve 2 ruhsatsız silah ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüphelilerden Abdülaziz O. ve Serhan G. tutuklanırken, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kaynak: İHA