MHP'nin, Cumhur İttifakı'nın başarıya ulaşması amacıyla imkanları nispetinde çalışacağını, demokratik tutumunu ve milli şuurunu azimle göstereceğini ifade eden Aksoy, "Siyasi vaat ve sözlerimize sadakat göstereceğiz. Tüm Antalya'da saha çalışmalarımızı gayret ve azimle gerçekleştireceğiz. Seçimde sandıktan cumhur ittifakı çıkacaktır. 1'den 16'ya kadar her bir adayımız Başbuğ Alparslan Türkeş'tir, hareketin lideri Devlet Bahçeli'dir" dedi.

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Antalya milletvekili adayı Ahmet Selim Yurdakul ise dövizdeki dalgalanmayı ele aldı. Türkiye'nin ekonomisi üzerinden teslim alınmaya çalışıldığını ifade eden Yurdakul, "15 Temmuz'da tankla, tüfekle başarılamayan darbe, ekonomi üzerinden yapılmak isteniyor. İhtiyacımız olan yeni yerli ekonomik modeldir. Türkiye'nin geleceği emek hırsızlarının iradesine, faiz lobisine, sıcak para odaklarının insafına bırakılmamalıdır" dedi.

 

MHP'nin Antalya'dan ilk sırada aday gösterdiği iş adamı Abdurrahman Başkan ise Antalya'nın geleceğinde bir taşın üstüne bir taş koymazlarsa milletvekilliğinin kendilerine haram olacağını söyledi. Tüm teşkilatla birlikte kentin geleceği için MHP'nin mührünü vuracaklarını kaydeden Başkan, "Biz buraya almaya değil, Antalya'ya bir şeyler katmaya geldik. Antalya'mızı marka şehir olarak katkı sağlayacağımdan da emin olunuz" diye konuştu.

 

Birlikte basına poz veren MHP'li adaylar daha sonra il ve ilçe teşkilatıyla seçime yönelik basına kapalı toplantı gerçekleştirdi. DHA

Editör: TE Bilisim