Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Antalya Organize Sanayi Bölgesi Ulusal Karikatür Yarışması’nın başvuru süreci başladı. ‘Sanayide Teknolojik Dönüşüm’ konulu eserlerin gönderileceği yarışmanın son başvuru tarihi 3 Temmuz olarak belirlendi. Yurt genelindeki amatör-profesyonel tüm çizerlerin başvurabileceği yarışmanın kesin sonuçları 13 Temmuz’da açıklanacak.

DUAYENLER JÜRİDE

AOSB’den verilen bilgiye göre, yarışma jürisinde Anadolu Karikatürcüler Derneği Başkanı Ahmet Aykanat ile karikatür dünyasının duayenlerinden Eray Özbek, Engin Selçuk ve Kürşat Zaman’ın görev alacağı yarışmanın birincisine 7 bin, ikincisine 5 bin, üçüncüsüne 3 bin TL, 3 kişiye de bin 500 TL’lik mansiyon ödülü verilecek. Ödüller 27 Temmuz’da Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde gerçekleşecek törende sahiplerini bulacak.

BÖLGE FİRMALARINDAN DESTEK

Antalya OSB’nin gelenekselleşen bir kültürü haline gelen yarışma, bu yıl ilk kez Bölge firmalarının desteği ile düzenlenecek. AGT Ağaç Sanayi, Ekici Peynir, Adalya Mermer, PSL Elektronik Fiberli, Esli Endüstriyel, Antalya Organize Sanayici İş İnsanları Derneği ve Genç Organize Sanayi Derneği’nin sponsorluğunda gerçekleşecek yarışma, ilerleyen yıllarda Bölge firmalarının da desteği ile uluslararası arenaya taşınacak. (Haber Merkezi)

 

 

Editör: TE Bilisim