Antalyaspor’un ‘kara Panter’ lakaplı golcüsü Souleymane Doukara, Antalyalıları yarın oynanacak Bursaspor maçına davet etti. Antalyaspor’a geldiği günden bu yana  taraftarın desteğini hissettiğini ve hem iç saha hem de dış saha maçlarda kendilerini sonuna kadar destekledikleri için teşekkür eden Doukara, “Bu büyük camianın bir parçası olmak çok güzel. 90 dakika boyunca bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Evimizde oynayacağımız Trabzonspor maçında da tribünleri dolu bir statta oynamak temennimiz” şeklinde konuştu.

 

Antalyaspor’dan verilen bilgiye göre, kırmızı-beyazlı formayla ilk maçına çıktığında gördüğü ambiyansa hayran olduğunu söyleyen Souleymane Doukara, “Antalyasporlu formayla ilk maçıma çıktığımda içimde büyük bir heyecan vardı. Taraftarların desteği çok büyüktü. Zaten bu da takımın adrenalinini ve motivasyonunu artırıcı ekstra bir güç olmuştu. Maçı kazanmak için çıktığımızda taraftarımızın gücü ve desteğine önem veriyoruz. Onların da sayesinde ilk maçımda çok sıcak bir şekilde karşılandığımı düşünüyorum. Bu da beni bir nevi ekstra motive etti diyebilirim. İngiltere’de seyirci desteğini her maçta görüyor ve hissediyorduk. İngiltere’deki taraftar desteğini Antalya’da bulmak benim için güzel bir görüntüydü” dedi.

 “TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ BİZE EKSTRA MOTİVASYON SAĞLIYOR”

Hem iç hem de dış saha maçlarında takımımızı destekleyen kırmızı-beyazlı taraftarlara da teşekkür eden Doukara, “Antalyaspor’a geldiğim günden beri; bana ve takımıma olan destekleri için taraftarımıza teşekkür ediyorum. İç saha maçlarının yanı sıra kilometrelerce gelip dış saha maçlarında da bize destek oluyorlar. Bu destekleri sayesinde hem kulübümüz hem de takımımıza ekstra bir motivasyon kaynağı oluyorlar. Onların bu desteği sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğimizden eminim. Özellikle Konyaspor maçında, taraftarımızın stadyumumuzu hınca hınç doldurması ve görsel şovlarla her yeri kırmızı-beyaza bürümeleri beni çok etkiledi. Tüm taraftarlarımıza tekrar teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.(Haber Merkezi)  

 

 

Editör: TE Bilisim