Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Konyaaltı Mutlu Çocuk Fuarının ziyaretçisi çocuklar ile birlikte oyunlar oynadı. Ebeveynler ile birlikte söyleşilere katıldı. 

Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Antalya Konyaaltı Mutlu Çocuk Fuarı, “Mutlu Çocuklarla, Mutlu Geleceğe” sloganıyla kapılarını açtı. Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan Fuarın ikinci günü de dolu dolu geçti. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Fuarın ziyaretçisi çocuklar ile birlikte bir birinden renkli etkinliklere katıldı, oyunlar oynadı.

Konyaaltı Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, stantlarda tek tek ziyaretçilerle ilgilenen Başkan Muhittin Böcek, burada Radyo Viva’nın da konuğu oldu. Röportajında Fuarı değerlendiren Başkan Muhittin Böcek, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yıl dönümünü kutladığımız bu günde çocuklarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Türkiye Unisef Türkiye Milli Komitesi’nin de desteklediği Antalya Konyaaltı Mutlu Çocuk Fuarı’nda masallar ülkesi kahramanları ile canlı masal sayfası içinde tiyatral oyunlar, decathlon, minyatür futbol, basketbol, masa tenisi, badminton ve trambolin, paten, scooter, okçuluk ve dark etkinlikleri yer alıyor.

Fuarın 2. gününde Oyuncu Anne Şermin Yaşar, anne ve babaların büyük ilgi gösterdiği söyleşi düzenledi. 22 Nisan Pazar günü ise Akademisyen Anne Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal ve  çocuk istismarına karşı yürüttüğü çalışmalar ile farkındalık yaratan Saadet Özkan “Korkma İyi Bir Annesin” ve “Cesaret ve Değişim” konulu söyleşi düzenleyecek.. (Haber Merkezi)

 

 

 

Editör: TE Bilisim