İYİ Parti İl Başkanı Nizamettin Sağır, CHP’den 15 milletvekilinin istifa ederek partilerine geçmesi değerlendirdi: “Artık bu saatten sonra ‘İYİ Parti seçimde var mı yok mu’ tartışmaları sona ermiştir.”


Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP)15 milletvekilinin istifa ederek İYİ Parti’ye geçmesi Antalya’da sevinçle karşılandı. İYİ Parti İl Başkanı Nizamettin Sağır, İYİ Parti’nin seçimlere girebilmesi için partilerine geçen CHP’li vekillere teşekkür etti.

 

VATANDAŞ HESABI

SANDIKTA SORACAK

Sağır, şöyle konuştu: “Milli İradenin tecellisine saygı duyan bir anlayış tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Ama keşke mevcut gücü elinde bulunduranlar, insanları bu tür şeyle mecbur bırakmasaydı. Bunun da hesabını vatandaşların sandıkta vereceğine inanıyorum.”

 

MİLLİ İRADE

TECELLİ ETTİ

“Milli iradenin tecellisi açısından İYİ Parti’nin mutlaka seçimlere girmesi lazımdı. Bugüne kadar AKP Hükümetinin ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin İYİ Parti’nin seçime sokulmaması yönünde olduklarını görüyorduk. Bu saatten sonra artık İYİ Parti seçimde var mı yok mu tartışmaları sona ermiştir. En azından seçimlerin sağlıklı olması açısından önemli bir adım atılmıştır.” Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim