Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, 24 haziran olarak açıklanan baskın seçimden zaferle çıkacaklarını iddia etti.

 

Akdeniz GERÇEK’e konuşan Budak, daha bir yıl önce yapılan referandumda iktidara yüz vermeyen Antalya halkının, 24 Haziran’da yapılacak olan baskın seçimde de gereken cevabı en iyi şekilde vereceğine inandığını söyledi. Budak, “Antalya bundan tam bir yıl önce yapılan referandumda yüzde 60 oranında ‘hayır’ dedi. Bunun Türkçe’si, ‘artık yeter defolun gidin’ demektir. Ben şahsen CHP’nin Antalya’da seçime hazır olduğuna inanıyorum. Antalya’da açık ara seçimi alacağımıza inanıyorum. Bunun için tüm teşkilatlarımız olarak son dakikaya kadar çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

  

KORKUYORLARSA OLAY BİTMİŞTİR

Çetin Osman Budak, AKP ve MHP’nin baskın seçim için 24 Haziran tarihinde anlaşmasını da değerlendirdi: “Eğer bu kadar korkuyorlarsa olay bitmiş demektir. CHP seçimi alıyor demektir.  Başka bir şey söylemeye gerek yok. Her türlü hileyi hurdalı yapıyorsun ve korkuyorsun, panikliyorsun. Bu korkuları bunların sonlarının geldiğini ortaya koyuyor.  Biz bu paniğin ve korkunun sandığa da yansıyacağın düşünüyoruz.” Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

Editör: TE Bilisim