CHP’li Kara: 24 Haziran’da

AKP’den kurtulabiliriz

 

-CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, 24 Haziran’da yapılması düşünülen baskın seçimin, AKP iktidarından kurtulmak için bir fırsat olduğunu kaydetti.

 

-Antalya’nın referandumda yüzde 60’lık ‘hayır’ oyu verdiğini hatırlatan Kara, “Bu oy oranımızı biraz daha yukarı çekebilirsek bunu başarabiliriz” diye konuştu.

 

-----

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, 24 Haziran'da yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçiminde AKP’nin sandıktan çıkamayacağını söyledi. AKP’nin ülkeyi yönetemediğini kaydeden Kara, “Baskın seçim ülkemize hayırlı olsun. AKP ülkeyi yönetemiyor ve sıkışmış durumda. 300 küsur milletvekili var, OHAL var, sonsuz yetkileri olmasına rağmen ülkeyi hala yönetemiyorlar. Ülke içinde çok ciddi ekonomik sıkıntı yaşanıyor, dışarıda da tamamen krize girmiş durumda. Çıkış yolu bulamayınca mecburen baskın seçime gidiyorlar. Korku tamamen bacayı sarmış durumda. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise ilginç bir kişilik, erken seçim startını veren adam. Bu erken seçim kararıyla da AKP iktidarını kendi elleriyle gömebilir. Halkımızın, AKP ve MHP’nin saldıktan çıkmasına izin vereceğini düşünmüyorum” dedi.

 

24 HAZİRAN BİR FIRSATTIR!

Baskın seçimin, halkın AKP iktidarından kurtulması için bir fırsat olduğunu da iddia eden Kara, “CHP olarak Antalya’da iyi bir havamız var ve bunu 24 Haziran’da bir kez daha göstereceğiz. Referandumda aldığımız yüzde 60’lık bir oyumuz var. Bu oy oranımızı buralarda tutabilirsek, hatta diğer partilerle de ortak bir çalışma yaparak bunu biraz daha yukarı çekebilirsek bu hem genele hem de milletvekili seçimlerine yansıyacaktır. Antalya artık bu saatten sonra geri atmaz. Çünkü iyi bir şey yok, yeni getirdikleri bir şey yok. AKP, Türkiye genelinde ve Antalya’da sorun yaşıyor. Örneğin esnaf 3 aydır iş yapamıyor, üretici desen günü kurtarmaya çalışıyor. Dolayısıyla 24 Haziran tarihi, halkımızın bu iktidardan kurtulması için bir fırsat olabilir” diye konuştu. Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

Editör: TE Bilisim