Antalya Valisi Karaloğlu’ndan kamu kurumlarının yöneticilerine uyarı :

“İşinizi masa başında

değil, yerinde yapın’

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, İl Danışma Kurulu’nda kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerine uyarılarda bulundu, “Masa başında oturarak iş takip edilmez. İş işin başında takip edilir. İş yerlerinde gezin, gezmekten korkmayın. Devletimiz araçları vermiş onları kullanmaktan korkmayın” dedi.

-------------------

 

Antalya’nın 2018 yılı ikinci İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı İl Milli Eğitim konferansa salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda, 2018 ilk yılı yatırımları ve 2018 yatırım projeleri değerlendirildi.

İl Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, toplantıda Antalya’nın 2018 ilk yarıyılı yatırımlarını değerlendiren Vali Münir Karaloğlu, İş sahiplerini işlerinin başında olmaya davet etti. Karaloğlu, “Sizler işin sahipleri olarak işinizi yerinde takip etmelisiniz. Masada oturarak iş takip edilmez. İş, işin başında takip edilir. İş yerlerinde gezin, gezmekten korkmayın. Sağ olsun devletimiz araçları vermiş onları kullanmaktan korkmayın” dedi.

SEZON BAŞLAMADAN TÜM DÜZENLEMELER BİTMELİ

Turizm sezonunun başlamasıyla birlikte kentte önemi sorunların yaşanmaması için çeşitli önlemler alınması gerektiğine dikkat çeken Vali Münir Karaloğlu, turizmim yoğun olduğu dönemlerde inşaat yapımı faaliyetlerine sınırlamalar getirileceğini bu yüzden de kamu kurum ve kuruluşlarının, belediyelerin, ve yatırımcı kuruluşların ihale ve imalatlarını hızlandırması gerektiğini vurguladı.

 ANTALYA, TÜRKİYE’NİN DÜNYAYA AÇILAN PENCERESİ

15 Nisan’da turizm haftasının başlamasıyla birlikte turizm sezonun kısmen açıldığını ifade eden Vali Münir Karaloğlu “Başta Antalya Büyükşehir Belediyesi ve19 ilçe belediyemiz olmak üzere şehrimizi güzelce elden geçirmeliyiz. Ana caddelerinin temizliği, refüj düzenlemeleri, moloz ve hafriyatların kaldırılması gibi kötü görüntü oluşturan her şeyi ortadan kaldırmalıyız. Antalya’yı marka değerine yakışır bir hale getirmeliyiz. Kurumlarımız bu noktada üstüne düşen görevi yerine getirmeli” dedi.

Karayolları, DSİ ve diğer yatırımcı kuruluşlara da telkinde bulunan Vali Münir Karaloğlu, inşaatların, insanları rahatsız etmemesi, trafiği engellememesi ve göz rahatsızlığına mahal verilmemesine özen gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

Antalya’nın bir turizm kenti olduğunu aktaran Vali Karaloğlu, “Antalya Türkiye’nin dünyaya açılan penceresi… Burada bizim vereceğimiz kötü bir fotoğraf, Türkiye’nin fotoğrafı olur. Buna hiçbirimizin, hiçbir kurumun hakkı yok. Hiçbir görevlimizin görevini ihmal ederek oluşturacağı kötü görüntüyle ülkemizin imajını zedelemeye hakkı yoktur” dedi.

KUMLUCA - ANTALYA YOLUNA MÜJDE

Vali Münir Karaloğlu D-400 karayolunda meydana gelen heyelan nedeniyle devam eden yol yapım çalışmalarını anlatması için Karayolları Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu’na çalışmaları anlatması için söz verdi. Yol yapım çalışmalarının devam ettiğini belirten Çobanoğlu heyelanlı bölgenin 20 noktasında sondaj çalışmasının yapıldığını açıkladı. Yol yapım çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Çobanoğlu çalışmaların 20 Haziran’a kadar tamamlanarak yolun trafiğe açılacağını müjdeledi.

Yol yapım çalışmalarının 24 saat devam etmesi gerektiğini vurgulayan Vali Karaloğlu ise karayolunun bölge trafiğinin sağlanması adına çok önemli bir güzergahta olduğunu ve çalışmaların daha da hızlandırılarak 20 Haziran’dan da erken bir tarihte bitirilmesi gerektiğini vurguladı. (Haber Merkezi)

 

Editör: TE Bilisim